Τετάρτη 6 Αυγούστου 2014

Μ. Γρηγορίου: Το αποτέλεσμα είναι σε δεύτερη μοίρα

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου τόνισε ότι το αποτέλεσμα είναι σε δεύτερη μοίρα και παίζουν ρόλο στα φιλικά άλλοι παράγοντες

Ο προπονητής της Κέρκυρας Μιχάλης Γρηγορίου δήλωσε τα εξής: «Ήταν το πρώτο φιλικό για μας, αφού το προηγούμενο το δώσαμε στην περίοδο της προετοιμασίας με τη Βέροια και άλλο ένα με τον Αγροτικό Αστέρα μια ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας.
Νομίζω ότι το σκορ περνά σε δεύτερη μοίρα. Αν είναι κάτι που ενδιαφέρει είναι η διάθεση που έδειξαν τα παιδιά. Θεωρώ ότι έχουμε πολύ μικρό αριθμό φιλικών μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ήταν ένα πάρα πολύ καλό τεστ για να δω αν βγαίνουν αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις. Από εκεί και πέρα είναι λογικό να υπάρχει κόπωση, γι’ αυτό έπαιξαν 60 λεπτά η μια ομάδα και 30 η άλλη με τα παιδιά που μπήκαν σαν αλλαγή. Έχουμε δυστυχώς μόνο ένα φιλικό ακόμα, στις 13 του μηνός το τελευταίο μας φιλικό και αναμένουμε την έναρξη του πρωταθλήματος. Ως ένα σημείο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ αυτό είδα αυτά που θέλω να δω, αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολύ δουλειά. Επαναλαμβάνω όμως ότι είμαστε σε καλό δρόμο».
Σε ερώτηση να σχολιάσει την εικόνα του ΠΑΣ απάντησε: «Ο ΠΑΣ αποτελείται από παιδιά που είναι αρκετό καιρό μαζί, από την περσινή περίοδο. Έχει τη δύναμη του κόσμου και είναι δεδομένο ότι θα έχει μια πάρα πολύ καλή πορεία, όπως έχει κάθε χρόνο».».