Τρίτη 27 Μαΐου 2014

Πιο φτηνά φέτος τα εισιτήρια διαρκείας

Πιο φτηνά θα είναι φέτος τα εισιτήρια διαρκείας λένε ασφαλείς πληροφορίες.



Αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ






Τον κατάλληλο χρόνο περιμένουν στον ΠΑΣ για να θέσουν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σαιζόν, που όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα έχουν μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρσι και τα προηγούμενα χρόνια.
Ο Γιώργος Χριστοβασίλης δέχτηκε πολλές εισηγήσεις από συνεργάτες του αλλά και από τους οργανωμένους φιλάθλους να υπάρξει σε ένα ποσοστό και στις πιο λαϊκές κατηγορίες εισιτηρίων μείωση τιμών, για να μπορέσουν να τα προμηθευτούν όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι, κάτι που έγινε αποδεκτό. Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν από την άλλη εβδομάδα και μετά, όταν θα είναι στα Γιάννινα και ο πρόεδρος της ομάδας.

Με τη μείωση των τιμών, από τον ΠΑΣ θέλουν να κάνουν ένα άνοιγμα προς το φίλαθλο κόσμο για να είναι πιο κοντά στην ομάδα, δεδομένου ότι τα τελευταία χρόνια υπήρξε σημαντική μείωση των εισιτηρίων αλλά και της προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο. Και μάλιστα σε μια εποχή που ο ΠΑΣ σταθεροποιήθηκε στη σούπερ λίγκα, έχοντας γενικά και μια αξιοπρεπή παρουσία στη μεγάλη κατηγορία. Το γεγονός αυτό είναι κάτι που απασχόλησε έντονα πέρσι τόσο τον πρόεδρο όσο και τη διοίκηση, γιατί ο ΠΑΣ είναι μια ομάδα που αντλεί τη δυναμική της στην παρουσία του κόσμου.


Οι ερμηνείες για τη συρρίκνωση των φιλάθλων στις εξέδρες του σταδίου «Ζωσιμάδες» που δίνονται είναι πολλές, αλλά η πιο σημαντική είναι η ανεργία και η μεγάλη οικονομική κρίση που έπληξε την περιοχή της Ηπείρου. Όπως λένε στελέχη από τους οργανωμένους φιλάθλους, πολλοί φίλαθλοι του ΠΑΣ νεαρής ηλικίας είναι άνεργοι και με πολλές στερήσεις προσπαθούν να συγκεντρώσουν χρήματα για το εισιτήριο. Για το λόγο αυτό θα είναι πιο φτηνά τα εισιτήρια φέτος, όπως λένε ασφαλείς πληροφορίες. Ίσως η κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας συνδυαστεί και με τις πρώτες μεταγραφικές ανακοινώσεις για να αυξηθεί και το ενδιαφέρον των φιλάθλων. Η πρώτη συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 23 Ιουνίου αλλά μπορεί να πάει λίγο πίσω. Η προετοιμασία και φέτος θα γίνει στο Καρπενήσι.