Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Άρωμα ΠΑΣ στο νέο δημοτικό συμβούλιο

Καλή επιτυχία στο νέο Δήμαρχο και στο νέο δημοτικό συμβούλιο της πόλης. Και να μη ξεχνούν ποτέ ότι ο ΠΑΣ είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ







Άρωμα ΠΑΣ Γιάννινα μυρίζει το νέο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ιωαννιτών. Ο νέος Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας, που εξελέγη με ποσοστό 56,64% είναι γιός του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΣ Κώστα Μπέγκα, υπό την προεδρία του οποίου τη σαιζόν 1973-1974 ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ανέβηκε για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική.
Ο Κώστας Μπέγκας ήταν μέλος και προηγούμενων διοικήσεων του ΠΑΣ και αυτός έφερε το 1966 τον ομογενή προπονητή από τη Ρουμανία Γιώργο Χούμη, όταν ιδρύθηκε η τοπική ομάδα. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Γκόντας, που έχασε στις προχτεσινές εκλογές υπήρξε μέλος της διοίκησης του Μάνθου Κολέμπα αλλά και μετέπειτα ήταν στο πλευρό της ομάδας και μέλος της διοίκησης Χριστοβασίλη. Όσον αφορά τους δημοτικούς συμβούλους που εξελέγησαν, συγκαταλέγονται ο παλιός γκολκίπερ του ΠΑΣ Βασίλης Καλούδης, ο Παντελής Κολόκας που ήταν στο τεχνικό τημ αλλά παλιότερα και μέλος της διοίκησης, ο Σπύρος Κωνσταντόπουλος γιός του πρώην προέδρου του ΠΑΣ Γιώργου Κωνσταντόπουλου και εγγονός του Σπύρου Κωνσταντόπουλου, ιστορικού ηγέτη του Ατρόμητου Ιωαννίνων, ο Βασίλης Χήτος που η οικογενειακή επιχείρηση «ΖΑΓΟΡΙ» στήριξε την ομάδα στις πιο δύσκολες στιγμές της και ήταν ο χορηγός σωτηρίας σε πολλά ζητήματα. Αυτά για όσους δημοτικούς άρχοντες έχουν κάποια έμμεση ή άμεση σχέση με τον ΠΑΣ. Το νέο Δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.