Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Πετυχημένο το πρώτο βήμα αξιολόγησης παικτών












Για τις δοκιμές νέων παικτών ηλικίας κάτω των 16 ετών και τις δηλώσεις που έγιναν, παραθέτουμε αυτούσιο το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Με μεγάλη επιτυχία και σε κλίμα ευγενικής  άμιλλας, ολοκληρώθηκαν σήμερα το δοκιμαστικά που διοργάνωσε η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αποκόμισαν μια ξεχωριστή εμπειρία και οι περισσότεροι από αυτούς θα κληθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα ώστε να δοκιμαστούν και σε μικρότερες αγωνιστικές ομάδες.

Κατά την σημερινή μέρα δοκιμάστηκαν  70 ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2000 και 2001.
* Το παρών στην σημερινή μέρα των δοκιμών έδωσε ο πρόεδρος κος Γιώργος Χριστοβασίλης
* Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ευχαριστεί όλους όσους έλαβαν μέρος στα δοκιμαστικά και εύχεται σε κάθε νεαρό αθλητή  να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ταλέντο του στο ποδόσφαιρο. Επίσης ευχαριστεί την διοίκηση και το προσωπικό του ΠΕΑΚΙ για τη άριστη συνεργασία και εξυπηρέτηση που παρείχαν.
* Μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών ο προπονητής της Κ20, Γιάννης Τάτσης και ο συνεργάτης του προπονητής μας Γιάννη Πετράκη, Γιώργος Γεωργουλόπουλος δήλωσαν στο pasgiannina.gr:
Γιάννης Τάτσης: Τα δοκιμαστικά γίνονται με σκοπό να πλαισιωθούν οι ομάδες Κ15 και Κ17. Μόλις ολοκληρωθούν τα ρόστερ τους θα ρίξουμε το βάρος στην αξιοποίησή τους,  καθότι αυτές οι ηλικίες είναι πολύ σημαντικές ως προς την εξέλιξη ενός ποδοσφαιριστή και πρέπει να έχουν σημαντική και κατάλληλη εκπαίδευση.
Συμμετείχαν πολλά παιδιά και είμαστε ικανοποιημένοι από το επίπεδο. Ήταν βέβαια λίγος ο χρόνος,  αλλά έχουμε κρατήσει όλα τα στοιχεία τους ώστε μόλις βρούμε τις κατάλληλες ημερομηνίες , που έχουν να κάνουν με τις υποχρεώσεις των παιδιών στα σχολεία, να τα ξανακαλέσουμε.

Γιώργος Γεωργουλόπουλος: Η ανάδειξη του ταλέντου των Ηπειρωτών ποδοσφαιριστών είναι ο κύριος στόχος μας. Η αρχή έγινε με την διαδικασία αξιολόγησης αθλητών που θα στελεχώσουν τα τμήματα Κ15 και Κ17. Θα υπάρχει συνέχεια μέχρι την τελική διαμόρφωση των τμημάτων. Η οργανωμένη και εξειδικευμένη δουλεία είναι το επόμενο βήμα. Ευχαριστούμε όλους τους συλλόγους των Ιωαννίνων για την συμμετοχή και την βοήθειά τους».