Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

Ποιοί θα λάβουν μέρος στο 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων


Όλα είναι έτοιμα για το 11ο Motor Festival των Ιωαννίνων


Δεκάδες αθλητές που έχουν γράψει ιστορία στο ελληνικό motorsport θα συμμετάσχουν στο 11o Motor Festival των Ιωαννίνων, που θα διεξαχθεί στο Π.Ε.Α.Κ.Ι. από τις 30 Μαρτίου έως και την 1 Απριλίου με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών. 


Στην τετραπλή (τεσσάρων επιπέδων) αρένα δράσης του 11 ουMotor Festival επαγγελματίες οδηγοί απ’ όλους τους χώρους της μηχανοκίνησης θα προσφέρουν ένα τριήμερο show, που θα μείνει αξέχαστο σε όσους το ζήσουν από κοντά.  

Από τον χώρο του Drift ενδεικτικά αναφέρουμε τον… αρχαίο και «πρωτομάστορα» του είδους στην Ελλάδα, Δημήτρη Πλουμιστό, που έρχεται με μοναδικό στόχο να κόψει την… ανάσα, έχοντας από κοντά του τον Τίμο Αντίοχο, έναν νέο οδηγό που ήδη έχει αρχίσει να ξεχωρίζει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα με σκοπό ν’ ανέβει φέτος τα σκαλοπάτια του βάθρου. Ακόμη ο Παναγιώτης Γρηγορίου, ένας οδηγός με ικανότητες που - όπως έχει ειπωθεί - ξεπερνούν την… ανθρώπινη λογική, δίνει την υπόσχεση για κόλπα που θ’ ανεβάσουν την αδρεναλίνη στα κόκκινα. Μαζί τους πολλοί ακόμη Έλληνες επαγγελματίες οδηγοί του  Drift που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία τους και στα προηγούμενα Motor Festival, εντυπωσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Υψηλού επιπέδου εκπροσώπηση θα έχει στο 11 οMotor Festival και ο χώρος του Stunt. Πέραν των οδηγών και των ομάδων που ήδη έχουν παρουσιαστεί από τους διοργανωτές, υπάρχουν και τρεις ακόμη που στην κυριολεξία θα αφήσουν με το στόμα ανοιχτό τους θεατές με τα απίστευτα «κασκαντερικά» τους κόλπα. Ο Δημήτρης Πούλιος από τη Θεσσαλονίκη, ο Βούλγαρος Milen Kolev (BGM) και ο Σάκης Νάκης, μια ομάδα που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα διεκδικήσει την αποθέωση του κοινού.

Συνεχίζουμε με τα Φορτηγά. Εκεί βαραίνει στην κυριολεξία το τερέν αφού οι συμμετέχοντες οδηγοί είναι βραβευμένοι σε Ελλάδα αλλά και σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ξεκινάμε με τον Optimus Prime του Άκη Πατούνα και συνεχίζουμε με το V8 του Μανώλη Φαρμάκη.

Κλείνουμε με τη Λέσχη «4Χ4» των Ιωαννίνων. Τα αποκαλούμενα και Beasts, που δεν έχουν κανέναν σκοπό να… τρομάξουν τους θεατές, αλλά αντίθετα να γνωρίσουν την αποθέωσή τους!

Οι επαγγελματίες οδηγοί είναι πολλοί και τα παραπάνω αποτελούν απλά μια γεύση από την παρουσίαση όλων εκείνων που συμμετέχουν στην πιο δημοφιλή γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα. Ο διοργανωτής Μιχάλης Κοντιζάς ενημερώνει, εξάλλου, ότι «οι εκπλήξεις συνεχώς αυξάνονται και περιμένουμε όσο πλησιάζουμε στην έναρξη του Φεστιβάλ να ανεβάζουμε ακόμη πιο πολύ τον πήχη».

To ραντεβού έχει δοθεί. 30 Μαρτίου έως και 1 Απριλίου στο Π.Ε.Α.Κ.Ι.! Περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του φεστιβάλ () και στη σελίδα του Motor Festival στο Facebook. Την Πέμπτη 22 Μαρτίου στις 12 μ. ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ιωαννιτών και ο διοργανωτής, Μιχάλης Κοντιζάς, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου στο Αρχοντικό «Πυρσινέλα» του Δήμου Ιωαννιτών.