Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015

Α.Ε. Καραϊσκάκης και οι άλλοι προσέφυγαν στο Διαιτητικό Δικαστήριο

Τη δικαίωσή της περιμένει η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας



Την ύστατη προσπάθεια για να ανατραπεί η παράλογη απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων και να ανοίξει ο δρόμος για την άνοδο στη Β’ Εθνική κάνει ο Άρης, αλλά και οι υπόλοιποι τρεις δευτεραθλητές της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης και οι Παναργειακός, ΑΕ Καραϊσκάκης, Κηφισιά κατέθεσαν την Τετάρτη (26/8) προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η απόφαση του οποίου θα είναι και τελεσίδικη.


Όπως έχουμε επισημάνει, οι νομικοί του Ερασιτέχνη, αλλά και αυτοί της ομάδας Αρβανιτίδη αποφάσισαν να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί για να αποφευχθεί μία ακόμα χρονιά στην ερασιτεχνική κατηγορία.

Οι επιτελείς του συλλόγου έχουν ξεκινήσει από την Τρίτη (25/8) τις απαιτούμενες ενέργειες και στο «κίτρινο» στρατόπεδο επικρατεί μεγάλη αγωνία για την κατάληξη της υπόθεσης.

Για την ώρα δεν είναι γνωστό πότε θα οριστεί δικάσιμος, αλλά στον Άρη παράλληλα, περιμένουν κάποια θετικά σημάδια στην έκτακτη γενική συνέλευση της ΕΠΟ την Παρασκευή (28/8).

Άλλωστε, η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων είχε προκαλέσει τη δυσφορία του προέδρου Γιώργου Γκιρτζίκη, ο οποίος μιλώντας στο περιβάλλον του έχει ξεκαθαρίσει πως «δεν μπορεί καμία αλλαγή κανονισμού να έχει αναδρομική ισχύ».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr