Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Γεωργουλόπουλος: Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γεωργουλόπουλου στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα

Δηλώσεις στη NOVA και στον Βαγγέλη Πήχα έκανε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Γεωργουλόπουλος, βοηθός του Γιάννη Πετράκη. Μεταξύ άλλων τόνισε και τα εξής: «Είναι ένα θέμα η αποχή γιατί έχουμε ένα μήνα να αγωνιστούμε. Θα δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε. Πιστεύουμε στα παιδιά που έχουμε, δουλέψαμε πολύ καλά όλο αυτό το διάστημα και θεωρώ ότι θα είμαστε έτοιμοι για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τα αποτελέσματα της περασμένης εβδομάδας μας έδωσαν και πάλι την ευκαιρία να μπούμε δυνατά στο στόχο για έξοδο στην Ευρώπη. 


Ο Παναιτωλικός είναι μια ομάδα πολύ δυνατή μεσοεπιθετικά, με καλές συνεργασίες, καλούς παίκτες σε ατομικό επίπεδο. Αυτό το ματς είναι για μας κλειδί, για το όνειρο, για τη φιλοδοξία που πρέπει να έχουμε για το μέλλον. Είναι δύσκολο για εμάς που παίζουμε χωρίς φιλάθλους, όπως και για τον Παναιτωλικό την περασμένη αγωνιστική που δεν είχε τον κόσμο που του δίνει δύναμη και ρυθμό. Γι’ αυτό νομίζω ότι έχασε και το παιχνίδι. 

Για μας ο κόσμος είναι κάτι πολύ σημαντικό. Στο περσινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μας βοήθησε μέχρι και το τελευταίο λεπτό, όπου και κερδίσαμε στο τέλος. Από εκεί και πέρα, πρέπει να ξεπεράσουμε αυτό το κομμάτι και να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του αγώνα χωρίς τον κόσμο».


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ