Κυριακή 11 Ιουλίου 2021

Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε Σνάιντερ και Σούλη

Παίκτης του ΠΑΣ ο Γιαν Μαρκ Σνάιντερ όπως και γκολκίπερ Βασίλης Σούλης


Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε χθες την απόκτηση του 27χρονου Γερμανού επιθετικού Γιαν Μαρκ Σνάιντερ και του τερματοφύλακα Βασίλη Σούλη. Ο Σνάιντερ υπέγραψε διετές συμβόλαιο μέχρι 30-6-2023. Γεννήθηκε στο Αμβούργο στις 25 Μαρτίου 1994, είναι σέντερ φορ αλλά παίζει και στις πτέρυγες της επίθεσης.

Έχει ύψος 1.78 μ. Πέρσι στην ομάδα Β’ κατηγορίας της Γερμανίας Γιαν Ρέγκενσμπουργκ είχε 17 συμμετοχές. Στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Σεντ Πάουλι. Έχει μια συμμετοχή στην Εθνική παίδων U15. Στις πρώτες δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ανυπομονώ για την πρόκληση να αγωνιστώ για πρώτη φορά εκτός Γερμανίας. Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά εκπληρώνοντας όλους μας τους στόχους και υγεία για όλο τον κόσμο».

Επίσης ανακοινώθηκε και η απόκτηση του γκολκίπερ Βασίλη Σούλη. Γεννήθηκε στις 7/12/1994 στην Πάτρα. Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Παναχαϊκή από την οποία έμεινε ελεύθερος. Στο παρελθόν αγωνίστηκε σε ΠΑΟ Βάρδας, Πλατανιά, Δόξα Μανωλάδας, Θύελλα Πατρών. Το τελευταίο διάστημα έκανε προπονήσεις στον ΠΑΣ και κυρίως με τον Σλόμποταν Σούιτσα (εκπαιδευτή τερματοφυλάκων). Πέρασε τις δοκιμές και πλέον ανήκει επίσημα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε δηλώσεις του ανέφερε: «Είναι μεγάλη μου χαρά που θα αγωνιστώ με τη φανέλα του ιστορικού ΠΑΣ Γιάννινα και εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας». Αύριο ή μεθαύριο αναμ.ενεται και άλλος ξένος παίκτης στα Γιάννινα. 

Τι λέει ο Χριστοβασίλης για Κόντε

Όσον αφορά την υπόθεση Κόντε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης δήλωσε στο passports: «Είναι λίγο νωρίς να πούμε κάτι με σιγουριά. Ανέκαθεν έχουμε επαφή με τον Πέδρο Κόντε, ωστόσο αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα στα Εμιράτα. Το μόνο που μας είπε είναι ότι αν δεν βρει κάτι, κι αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, τότε θα προτιμήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα». Όσον αφορά τα της προετοιμασίας ματαιώθηκε οριστικά το ταξίδι για την Πολωνία που επρόκειτο να γίνει σήμερα, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού που διαπιστώθηκαν σε ομάδες που έκαναν στο Κίελτσε προετοιμασία. Δύο κρούσματα σημειώθηκαν προ ημερών και στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως είπε ο πρόεδρος της ομάδας.

Στα Τρία Πέντε Πηγάδια η προετοιμασία

 Το βασικό στάδιο προετοιμασίας θα γίνει στην Ελλάδα, με πρώτη επιλογή τα Τρία Πέντε Πηγάδια του Βερμίου, στην περιοχή Κατσούφλιανη της Νάουσας. Εκεί που έκανε προετοιμασία ο ΠΑΣ και το 2012. Δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες που θα μεταβεί εκεί. Πιθανόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Μέχρι τότε η ομάδα θα προπονείται στα Γιάννινα.