Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Επικυρώθηκε κανονικά η βαθμολογία

Επικυρώθηκε η βαθμολογία στη Σούπερ Λιγκ 1


Κατά την σημερινή τηλεδιάσκεψη της Super League επικυρώθηκε η βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ομόφωνα για τα play off, Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΛ καταψήφισαν την βαθμολογία των play out.

Επικυρώθηκε η βαθμολογία της Super League. Όπως έγινε γνωστό κατά την διάρκεια της σημερινής τηλεδιάσκεψης μεταξύ των ομάδων ομόφωνα επικυρώθηκε η βαθμολογία των play off, ενώ κατά συντριπτική πλειοψηφία αυτή των play out (12-3 με Ολυμπιακό, Άρη και ΑΕΛ να καταψηφίζουν). Παράλληλα αποφασίστηκε η οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων της Super League Κ17 και Κ15 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Με την επικύρωση και τυπικά ο Ολυμπιακός είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος με τους ΠΑΟΚ, Άρη και ΑΕΚ να κερδίζουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια, την ώρα που οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του Παναιτωλικού στα μπαράζ με αντίπαλο την Ξάνθη, καθώς και ο υποβιβασμός της ΑΕΛ στην SL2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League επικυρώθηκε ομόφωνα η βαθμολογία των Playoffs του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21 και κατά πλειοψηφία, με ψήφους 12 υπέρ και 3 κατά, η βαθμολογία των Playouts του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αγωνιστικής περιόδου 2020-21.

Αποφασίστηκε ομόφωνα η οριστική διακοπή των Πρωταθλημάτων Super League Κ17 και Κ15 της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr