Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Βαθμό ή βαθμούς θέλει και με ΑΕΚ ο ΠΑΣ

Ανεβασμένος ο ΠΑΣ μπορεί και τη νίκη στο παιχνίδι με την ΑΕΚ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Έστω και με καρδιοχτύπια στα τελευταία λεπτά, ο ΠΑΣ σημείωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, καθώς προχθές κέρδισε με σκορ 2-1 στη Ριζούπολη τον Απόλλωνα.

Ο απολογισμός είναι θετικός για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» καθώς στα 4 ματς που αγωνίστηκε έχει 5 βαθμούς, εκ των οποίων τα τρία εκτός και το ένα στα Γιάννινα. Επίσης τρία εξ αυτών ήταν με τους τρεις πρωτοπόρους Άρη, Ολυμπιακό και Βόλο. Μάλιστα ο ΠΑΣ είναι η μοναδική ομάδα που έκοψε βαθμούς από Άρη και Ολυμπιακό, στερώντας από τις ομάδες αυτές το απόλυτο των επιτυχιών. Αυτό που θα προσπαθήσει τώρα να διορθώσει ο Γιαννίκης είναι να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή της η κυανόλευκη ομάδα και να μη έχει αυτές τις απότομες μεταπτώσεις στο β’ ημίχρονο των αγώνων. Σε όλα τα ματς είχε καταπληκτική παρουσία στο α’ ημίχρονο, όπου σημείωσε και τα 6 γκολ που έχει ενεργητικό και επίσης σε όλα τα ματς έχασε στροφές στην επανάληψη. 

Ο κ. Γιαννίκης που είναι ο δημιουργός αυτής της αξιόλογης ομάδας, ξέρει καλά τι θα κάνει για να έχει ο ΠΑΣ μεγαλύτερη διάρκεια καλής απόδοσης και αγωνιστική ισορροπία για να κρατά πιο εύκολα το αποτέλεσμα στο β’ μέρος. Γιατί και προχθές στη Ριζούπολη, σε ένα ματς που ήταν από την αρχή δικό του, καθώς δημιούργησε πλείστες ευκαιρίες με πολλές τελικές προσπάθειες, στο τέλος με νύχια και με δόντια κράτησε το υπέρ του σκορ σε 2-1. Θα τον βοηθήσει πολύ και η πρόοδος των αγώνων, αφού έτσι θα καλύψει πλήρως τα κενά που είχε λόγω της αγωνιστικής απραξίας πάνω από ένα εξάμηνο λόγω του κορονοϊού και της διακοπής του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 2. 

Τώρα στον ΠΑΣ βλέπουν το επόμενο παιχνίδι που είναι την Κυριακή και ώρα 20.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με την ΑΕΚ. Μάλιστα ο Γιαννίκης «κατασκόπευσε» χθες τηλεοπτικά την «Ένωση» στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπράγκα στο Γιουρόπα Λιγκ, ενώ στους παίκτες θα δείξει και πλάνα από τον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Στους κόλπους της τοπικής ομάδας πιστεύουν ότι από το παιχνίδι αυτό μπορούν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς και προς αυτή την κατεύθυνση γίνεται η προετοιμασία. Αμφίβολη εξακολουθεί να είναι η συμμετοχή του Κριζμάν, που έχει πρόβλημα στον οπίσθιο μηριαίο από το ματς με τον Απόλλωνα, ενώ ο Ντομίνγκεθ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Αργύρη Γιαννίκη.