Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020

Με Ντομίνγκεθ αλλά χωρίς Κριζμάν ο ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ

Ο Σάντι Κριζμάν σουτάρει στο δοκάρι του Απόλλωνα. Λόγω τραυματισμού θα είναι εκτός αποστολής

Μία επιστροφή και μια νέα απουσία καταγράφεται στον ΠΑΣ Γιάννινα, για τον αγώνα που θα δώσει το βράδυ της Κυριακής (ώρα 20.30) με την ΑΕΚ στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Ο Χουάν Ντομίνγκεθ επιστρέφει πάλι στην ενεργό δράση, καθώς το ιατρικό τιμ της ομάδας άναψε το πράσινο φως.

Λόγω προβλήματος τραυματισμού έμεινε εκτός αποστολής για το ματς με τον Απόλλωνα, αλλά θα είναι στην 20άδα του αγώνα με την ΑΕΚ που θα ανακοινώσει μετά την πρωινή προπόνηση του Σαββάτου ο Αργύρης Γιαννίκης.

Αντίθετα θα απουσιάσει ο Σάντι Κριζμάν που έπαθε τράβηγμα στους οπίσθιους μηριαίους στον αγώνα με τον Απόλλωνα την περασμένη Τετάρτη στη Ριζούπολη. Για τον λόγο αυτό του έγινε και αλλαγή. Την Δευτέρα ο Κροάτης επιθετικός θα κάνει μαγνητική για να εκτιμηθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα με τις ιατρικές εκτιμήσεις, υπάρχει ερωτηματικό αν είναι έτοιμος και στο επόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Η απουσία του Κριζμάν είναι ένα πρόβλημα για τον Γιαννίκη και με την σκληρή άμυνα της ΑΕΚ θα ήταν πολύτιμη η παρουσία του. Τώρα υποχρεωτικά θα ξεκινήσει με τους Λεό και Παμλίδη στην επίθεση.