Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2020

Με αποφασιστικότητα στη μάχη του πρωταθλήματος ο ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από την προηγούμενη αναμέτρηση Άρης - ΠΑΣ 0-0 στις 13/4/2014 όπου Μιχαήλ και Τζημόπουλος προσπαθούν να ανακόψουν τον Μανιά

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η ώρα της κρίσης, η ώρα των αγώνων έφτασε και για τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς αύριο μπαίνει στη μάχη του πρωταθλήματος Σούπερ Λιγκ 1, όπου για την 3η αγωνιστική θα αγωνιστεί στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 16.00 με τηλεοπτική μετάδοση από το συνδρομητικό κανάλι NOVAsports 1. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου», στα τελευταία φιλικά παιχνίδια, αλλά και στις προπονήσεις έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα. Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Γιάννη Κάργα που είναι τραυματίας. Στη θέση του θα χρησιμοποιήσει έναν εκ των Εραμούσπε και Πανουργιά. Ο Κάστρο θα είναι στην αποστολή αλλά με μικρές πιθανότητες να ξεκινήσει από την αρχή. Σήμερα πρωί στο ΠΕΑΚΙ θα γίνει η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για τη Θεσσαλονίκη. 

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες εκτιμήσεις, σε ένα σύστημα 4-4-2 ο ΠΑΣ Γιάννινα θα παραταχτεί αύριο στη Θεσσσαλονίκη με τερματοφύλακα τον Χουτεσιώτη, δεξιό αμυντικό τον Σάλιακα, αριστερό τον Πίρσμαν, κεντρικούς αμυντικούς Παντελάκη, Εραμούσπε ή Πανουργιά, στη μεσαία γραμμή τους Σιόντη, Καρτάλη, Νάουμετς, Λώλη και στην επίθεση Λεό και Κριζμάν. Στην αποστολή θα είναι και οι Γιαννίκογλου, Οικονομόπουλος, Ντομίνγκεθ, Κάστρο, Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Λιάσος, Πήλιος, Γώγος, Γροσδάνης. 
Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς φιλάθλους και με αυστηρή τήρηση των υγειονονικών πρωτοκόλλων.

ΧΩΡΙΣ ΚΑΙ ΦΕΤΦΑΤΖΙΔΗ Ο ΑΡΗΣ;

Ο Άρης με νέο προπονητή τον Άκη Μάντζιο (στη θέση του Μίχαελ Ένινγκ) θα επιδιώξει την 3η νίκη στο πρωτάθλημα. Πιθανόν να μη αγωνιστεί ο Γιάννης Φετφατζίδης καθώς είναι υπό μεταγραφή στην ομάδα Αλ Κορ του Κατάρ. Εκτός ομάδας είναι και ο τραυματίας Εμάνουελ Σάκιτς, που χτύπησε στο χέρι στο προηγούμενο παιχνίδι στον Βόλο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Τον αυριανό αγώνα θα διευθύνει ο Ευαγγέλου του συνδέσμου Αττικής. Βοηθοί του θα είναι οι Δημήτριος Μαυρουδής και Μιχαήλ Παπαδάκης, αμφότεροι του συνδέσμου Ηρακλείου. Τέταρτος θα είναι ο Ευάγγελος Γρατσάνης (Τρικάλων). Διαιτητής VAR ο Στέφανος Κουμπαράκης (Κυκλάδων) , βοηθός VAR ο Μιχαήλ Καρσιώτης (Κορινθίας) και τέλος παρατηρητής ο Θεόδωρος Γκαϊτατζής (Δράμας). Ο Ευαγγέλου ήταν στο VAR στο προηγούμενο παιχνίδι του Άρη μέσα στον Βόλο, με διαιτητή τον Βάτσιο. Ο πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε ότι θα τους μηνύσει διαμαρτυρόμενος για πλημμελή άσκηση των καθηκόντων τους.

Η ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Αύριο θα είναι η 21η αναμέτρηση των δύο ομάδων στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» της Θεσσαλονίκης, για το πρωτάθλημα Α’ Εθνικής κατηγορίας. Η προϊστορία καταγράφει στα προηγούμενα 20 παιχνίδια, 14 νίκες του Άρη, 5 ισοπαλίες και 1 νίκη του ΠΑΣ. Δεν είναι πολύ άσχημη η παράδοση για τον ΠΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη ότι πάντα ο Άρης είχε καλή ομάδα, είναι μεγάλη και υπολογίσιμη δύναμη και δεν μπορούσαν εύκολα να πάρουν καλό αποτέλεσμα στο «κλουβί» του Χαριλάου μικρομεσαίες ομάδες.


ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
18.30 Βόλος – ΠΑΟΚ
(NOVAsports 1)
20.30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός
(NOVAsports 2)
ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
16.00 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα
(NOVAsports 1)
18.00 ΟΦΗ – Ατρόμητος
(NOVAsports 2)
20.30 ΑΕΚ – Λαμία (
NOVAsports 1)
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
19.30 Λάρισα – Παναθηναϊκός
(NOVAsports 1)
Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης (θα οριστεί προσεχώς).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

Άρης 6
ΟΦΗ 4
ΠΑΟΚ 4
Ολυμπιακός 3
ΑΕΚ 3
Βόλος 3
Αστέρας Τρίπολης 3
Ατρόμητος Αθηνών 1
Παναιτωλικός 1
Απόλλων Σμύρνης 0
ΠΑΣ Γιάννινα 0
Λάρισα 0
Παναθηναϊκός 0
Λαμία 0
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων δεν ξεκίνησαν ακόμη τις αγωνιστικές υποχρεώσεις.
-Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Λάρισα, Παναθηναϊκός έχουν από έναν αγώνα.
……………………..