Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Με νέα πρόσωπα την Τετάρτη η "πρώτη" του ΠΑΣ


Ο Βόσνιος μεσοεπιθετικός Σαμίρ Ράντοβατς αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο στον ΠΑΣ Γιάννινα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με νέα πρόσωπα θα γίνει η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ την ερχόμενη Τετάρτη όπου θα γίνει και Αγιασμός.
Χθες ο ΠΑΣ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άγγελου Ζιούλη από τον Κισσαμικό και ετοιμάζεται να ανακοινώσει άλλες τρεις μεταγραφές, αν περάσουν επιτυχώς τις ιατρικές εξετάσεις. Συγκεκριμένα στα «σκαριά» είναι οι μεταγραφές των Σαμίρ Ράντοβατς από την Βοσνία/Ερζεγοβίνη, Αντώνη Οικονομόπουλου και Παντελή Πανουργιά. Ο Άγγελος Ζιούλης γεννήθηκε στις 1/2/1995 στην Αθήνα και ξεκίνησε το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από την Λακαταμιά, ομάδα Β’ Εθνικής της Κύπρου. Την τελευταία διετία αγωνίστηκε στον Κισσαμικό, με 30 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής τη σεζόν 2017-18 και 17 συμμετοχές την περασμένη σεζόν 2018-19. Έχει επίσης 7 συμμετοχές και 1 γκολ σε αγώνες Κυπέλλου. Είναι στόπερ, με ύψος 1,86 και δεξί πόδι.

Ο Άγγελος Ζιούλης με τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη


Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε: «Ο ερχομός μου στην ομάδα του ΠΑΣ και στην πόλη των Ιωαννίνων είναι κάτι το οποίο με χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί είναι ιστορική ομάδα και αυτή τη στιγμή κάνει μία προσπάθεια να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Θέλω να βοηθήσω με τις δυνάμεις μου και να πετύχουμε όλοι μαζί το στόχο μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή κ.Γιαννίκη για την εμπιστοσύνη τους σε εμένα». 

Ας γνωρίσουμε και τους υπό μεταγραφή παίκτες. Ο Σαμίρ Ράντοβατς γεννήθηκε στις 15/1/1996 στο Σαράγεβο της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την τοπική ομάδα FK Σαράγεβο όπου έγινε και επαγγελματίας, έχοντας στην Πρέμερ Λιγκ της χώρας του 97 συμμετοχές και 12 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε δανεικός στην Ολίμπικ Σαράγεβο στην Β’ Κατηγορία που έχασε στο τέλος το τρένο της ανόδου από την Βελέζ του Μόσταρ, ομάδα που ανέδειξε τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Ράντοβατς είχε 13 συμμετοχές με 4 γκολ. Έληξε το συμβόλαιό του με την Σαράγεβο και όπως φαίνεται ανοίγει μια νέα σελίδα της καριέρας του στον ΠΑΣ Γιάννινα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έχει ύψος 1,78 και είναι δεκάρι, οκτάρι και ορισμένες φορές αμυντικό χαφ. Είναι ένας παίκτης που αναμένεται να δώσει βοήθειες στον άξονα, εκεί που πονούσε πολύ ο ΠΑΣ πέρσι.

Ο Αντώνης Οικονομόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 9/5/1998. Είναι δεξιός αμυντικός με πλούσια προσόντα, αλλά με λίγες παραστάσεις από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προέρχεται από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Πέρσι μέχρι τον Ιανουάριο ήταν στην Σπάρτη με 1 συμμετοχή στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής και στη συνέχεια μετακόμισε στον Απόλλωνα Σμύρνης με 3 ολιγόλεπτες συμμετοχές στα παιχνίδια Σούπερ Λίγκας με Παναιτωλικό, Ξάνθη, Λαμία. 

Τέλος ο Παντελής Πανουργιάς γεννήθηκε στις 13/4/1998. Είναι μεταγραφή που υπέδειξε ο προπονητής Αργύρης Γιαννίκης. Είναι σέντερ μπακ με ύψος 1,90 μ. έχοντας δεξιό και αριστερό πόδι. Γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στις ακαδημίες της Άουγκσμπουργκ, ομάδα που παίζει στη Μπουντεσλίγκα. Αγωνίστηκε στις ομάδες Νέων της Άουγκσμπουργκ, στην δεύτερη ομάδα της Μπραουνσβάιγκ (ομάδα Γ’ Κατηγορίας) και τη σεζόν 2014-15 ήταν στην ομάδα Νέων Κ20 της ΑΕΚ. Την περασμένη αγωνιστική 2018-19 αγωνίστηκε στην Ολλανδία με την ομάδα Νέων της Τσβόλε. 
Οι παίκτες αναμένονται στα Γιάννινα για να περάσουν από εξετάσεις και να υπογράψουν τα συμβόλαιά τους, ανεβάζοντας στον αριθμό 6 τις μεταγραφές, αφού είχαν προηγηθεί των Μάκη Γιαννίκογλου, Αλέξανδρου Καρτάλη και χθες του Άγγελου Ζιούλη.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Όλοι οι παίκτες θα πρέπει να είναι στα Γιάννινα το Σαββατοκύριακο για να περάσουν από εξετάσεις και εργομετρικά την Δευτέρα. Από την πρώτη προπόνηση που θα γίνει την Τετάρτη, θα φανεί αν θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις από το ρόστερ της ομάδας. Στα Γιάννινα θα είναι και ο Γιώργος Χριστοβασίλης που θα τα πει διεξοδικά από κοντά με τον Αργύρη Γιαννίκη. Ο τελευταίος θα ξεκινήσει την προετοιμασία με τον γυμναστή Ιωάννη Νουρουντό, τον εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Σπύρο Χριστόπουλο. Όπως γράψαμε και χθες, στην προετοιμασία θα είναι και οι προπονητές των ομάδων Νέων Παναγιώτου και Μπαδήμας, που αρχικά θα παίζουν και τον ρόλο του βοηθού προπονητή, μέχρι ο Γιαννίκης να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο. Η παρουσίαση του προπονητή θα γίνει την Τρίτη και ώρα 14.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣ

Την απόκτηση του 33χρονου Σουηδού τερματοφύλακα Μάρκο Ατανάτσκοβιτς ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. 
-Από τον Κισσαμικό Χανίων αποχώρησαν οι Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, Μανώλης Σάλιακας, Κωνσταντίνος Τεγούσης και Μανώλης Φαζός.