Σάββατο 13 Ιουλίου 2019

Οι περιπέτειες του ΠΑΣ στα.... "αλώνια" της Β' Εθνικής


Τέτοιες μέρες τα προηγούμενα χρόνια ήταν στο φουλ οι μηχανές του ΠΑΣ Γιάννινα. Τώρα είναι μια μπερδεμένη κατάσταση στα "αλώνια" της Β' Εθνικής.


Τέτοιες μέρες προηγούμενων χρόνων, δούλευαν στο φουλ οι μηχανές του ΠΑΣ. Είχαν γίνει οι περισσότερες μεταγραφές, η ομάδα έκανε προετοιμασία στο Καρπενήσι και χάρασσε στόχους για την επόμενη σεζόν. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Η ιστορική ομάδα βρέθηκε στα «αλώνια» της Β' Εθνικής Κατηγορίας, με πολλά ερωτηματικά για τη συνέχεια. Οι μεταγραφές κωλυσιεργούν, το θέμα με τα τηλεοπτικά δικαιώματα (πηγή των βασικών και μεγαλύτερων εσόδων) έχει μπλοκάρει και θα περάσει χρόνος για να βρεθεί τυχόν λύση, αρκετοί παίκτες αποχώρησαν, η ομάδα έχει ελλείψεις στο δυναμικό της και για να γίνει ανταγωνιστική θα χρειαστεί προσθήκες ποιοτικών ποδοσφαιριστών. Με λίγα λόγια έμπλεξε ο ΠΑΣ, λόγω του κακού προγραμματισμού και των άστοχων κινήσεων που έγιναν πέρσι, αλλά και της απρονοησίας των τελευταίων χρόνων που δεν φρόντισαν σταδιακά να αναπληρώσουν τα κενά σημαντικών παικτών που πουλήθηκαν σε μεγαλύτερες ομάδες και απέφεραν σημαντικά ποσά στα ταμεία της ΠΑΕ. Εκεί που είχε βρει τον σωστό δρόμο, με καλή πορεία στη Σούπερ Λίγκα και ένα καλό συμβόλαιο με τη NOVA , ξαφνικά έχασε τα πάντα. Ο «Άγιαξ» ήταν στις ράγες μιας καλής πορείας και εκτροχιάστηκε. Υποβιβάστηκε στη Σούπερ Λίγκα 2, έμεινε χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο και θα πρέπει να γίνουν πολλά ώστε να βρει πάλι τον σωστό δρόμο.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ (Στήλη ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΒΟΛΙΔΕΣ)