Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Γ. Πετράκης: Μεγάλη προσπάθεια χωρίς το ανάλογο αποτέλεσμα

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννη Πετράκη



Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση, μεγάλο πάθος, μεγάλη πίεση και οι δύο ομάδες είχαν προϋποθέσεις για να πετύχουν γκολ. Αν μία ομάδα έπρεπε να κερδίσει, αυτή ήμασταν εμείς. Δυστυχώς δεν έγινε και σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα είμαστε σε δύσκολη θέση. Έχουμε 2 ματς ακόμα και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο και να καταφέρουμε ό,τι δεν καταφέραμε μέχρι τώρα», είπε αρχικά. 

Για το ακυρωθέν γκολ και το αν έκρινε μία κατηγορία: «Δεν χρειάζεται να πω τα αυτονόητα. Εσείς θα το αξιολογήσετε. Το παιχνίδι ήταν 0-0 και αν μέτραγε θα παίρναμε το πλεονέκτημα. Το παιχνίδι θα είχε δρόμο, αλλά θα είχαμε πλεονέκτημα. Δεν θέλω να κάνω άλλα σχόλια». 

Για το αν μπορούν να μαζευτούν τα συντρίμμια ενόψει Πανιωνίου: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά σήμερα, το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν ανάλογο. Παίζαμε με μια ομάδα που ήταν κι αυτή με την πλάτη στον τοίχο. Ήμασταν κοντά να κερδίσουμε, η ομάδα έδειξε ότι μπορεί, αλλά για διάφορες συγκυρίες δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Είναι παρακαταθήκη αυτές οι εμφανίσεις για τα δύο τελευταία ματς, μπορούμε να πάρουμε αποτελέσματα και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε». 

Για τη δήλωσή του την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν θα κινδυνεύσουν οι δύο ομάδες ΟΦΗ και ΠΑΣ διευκρίνισε: «Ελέχθη αλλιώς και αλλιώς μεταφέρθηκε. Ευχή εξέφρασα, δεν είπα ότι θα μείνουν. Παρερμηνεύτηκε αυτή η δήλωση».