Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Με Πανιώνιο ανοίγει την αυλαία του 2019 ο ΠΑΣ Γιάννινα


Με Πανιώνιο κάνει ποδαρικό για το 2019 ο ΠΑΣ Γιάννινα


Με το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στον Πανιώνιο στο στάδιο «Ζωσιμάδες» θα ξεκινήσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα χρονιά, με την ευχή να γίνει καλό ποδαρικό, ώστε το 2019 να είναι έτος επιτυχιών για τον «Άγιαξ της Ηπείρου».
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, το παιχνίδι ΠΑΣ – Πανιώνιος για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος θα γίνει την Τρίτη 8 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Θα γίνει και επαναληπτικό παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, για να κριθεί ποια ομάδα θα πάει στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

Για το πρωτάθλημα, βάσει του προγράμματος της Σούπερ Λίγκας επόμενο παιχνίδι για τον ΠΑΣ είναι με την ΑΕΚ τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» για την 16η αγωνιστική. Επειδή εκκρεμούν οι αγώνες της 15ης αγωνιστικής (τελευταίας α’ γύρου), δεν έχει αποφασιστεί πότε αυτοί θα γίνουν, οπότε μπορεί να υπάρξουν και αλλαγές στο πρόγραμμα. Οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Σούπερ Λίγκας που θα γίνει την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου και ώρα 12.00.

Για κάθε ενδεχόμενο ο ΠΑΣ από το ερχόμενο Σάββατο επιστρέφει στις προπονήσεις, δίνοντας τέλος στις διακοπές των εορτών, για να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει με αξιώσεις τους αντιπάλους με όποια σειρά γίνουν οι αγώνες.

Για να δείτε το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής των αγώνων Κυπέλλου ΚΛΙΚ ΕΔΩ