Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018

Γ. Πετράκης: Με τη βοήθεια και του κόσμου πήραμε τη νίκη που θέλαμε πολύ


Χαμογελαστός και ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Λεβαδειακό


Ικανοποιημένος που η ομάδα του επέστρεψε στην κανονικότητα ήταν ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης που στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα παιχνίδι που όλη η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα το ήθελε πολύ. Εμείς, η διοίκηση και ο φίλαθλος κόσμος. Μετά το παιχνίδι αυτό είμαι ευχαριστημένος και πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την ενέργεια που έβγαλαν και τη νοοτροπία σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο κόσμος βοήθησε σήμερα στη διάρκεια του ματς σε μια πολύ σημαντική μέρα για μας, καθώς θέλαμε τη νίκη. Πρέπει να κρατήσουμε τα καλά από τη σημερινή εμφάνιση, να αφοσιωθούμε στη δουλειά και να ευχηθώ να είμαστε όλοι μαζί και να μην έχουμε άλλα προβλήματα τραυματισμών, ώστε να ενισχύσουμε την εικόνα μας στο μέλλον»

Για τον Παμλίδη και αν πρέπει να παίζει περισσότερο, είπε: «Είναι αυτονόητο. Η εικόνα του κάθε παίκτη στην καθημερινότητα ενισχύει τη θέση του μέσα στην ομάδα».

Τέλος, αναφορικά με το στοιχείο που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ του ΠΑΣ είπε: «Είναι συνδυασμός πραγμάτων όχι μόνο ένα. Γύρισαν πολλοί παίκτες που έλειπαν, έχω πλέον τα όπλα και με μεγαλύτερο πλέον βαθμό ετοιμότητας, στη διάθεσή μου. Ο σχηματισμός που είχαμε σήμερα ήταν κι αυτός ένας παράγοντας, αλλά μπορεί να αλλάξει πάλι. Μας βοήθησε, όμως, τη δεδομένη στιγμή. Αλλά ξαναλέω ότι είναι συνδυασμός πραγμάτων που έφεραν τη νίκη».