Τετάρτη, 17 Οκτωβρίου 2018

Απαλλάχτηκε από τον αθλητικό δικαστή ο Χριστοβασίλης


Τέλος η ταλαιπωρία για ΠΑΣ και Χριστοβασίλης

Απαλλάχτηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης, που είχε κληθεί σε απολογία, βάσει των όσων εγράφησαν στο φύλλο αγώνα από ανεκδιήγητο διαιτητή Κοτσάνη, ότι εισέβαλε στα αποδυτήρια των διαιτητών για διαμαρτυρία μετά το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο αθλητικός δικαστής δεν πείστηκε ότι συνέβησαν τα αναγραφόμενα από τον διαιτητή στο Φ.Α. και απάλλαξε τον πρόεδρο αλλά και την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ως συνυπεύθυνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Αναλυτικά, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Α) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, Γ. Χριστοβασίλη (Πρόεδρος): «Βάσει των αναφερομένων στο από 7/10/2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 7/10/2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. Γ. Χριστοβασίλη: Απαλλάσσονται

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.