Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2018

Τραϊανός Δέλλας: Απειληθήκαμε ελάχιστα από τον ΠΑΣ


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας με τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Στούμπο


Ο προπονητής του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας δήλωσε τα εξής: «Κάναμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της ομάδας από πολλές απόψεις.
Είναι και ιστορική, αφού έμαθα ήταν μετά από πολλά χρόνια νίκη στα Γιάννινα. Κερδίσαμε μια πολύ καλή ομάδα σε μια δύσκολη έδρα. Στο α’ ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι και ελέγχαμε το παιχνίδι.

Θα μπορούσαμε να προηγηθούμε νωρίτερα. Αυτό δεν έγινε, απειληθήκαμε ελάχιστα. Στο β’ ημίχρονο ξέροντας ότι ο ΠΑΣ θα μας πιέσει και θα ρισκάρει, δώσαμε χώρο και κλείσαμε τους δικούς μας χώρους στην άμυνα και προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε τους γρήγορους παίκτες που έχουμε μπροστά. Έτσι ήρθε αυτό το 0-2. Το πρωτάθλημα δεν τελειώνει εδώ και έχουμε δρόμο να δουλέψουμε, να βελτιώσουμε πράγματα και να βλέπουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον μας».

Σε ερώτηση για τις καθυστερήσεις των παικτών του απάντησε: «Δεν έγιναν πολλές καθυστερήσεις. Μία ήταν σε εισαγωγικά εσκεμμένη και τοποθετήθηκα δημόσια γι’ αυτό το θέμα. Πολλές φορές οι ποδοσφαιριστές από το ένστικτο της αυτοσυντήρησης και να κρατήσουν το αποτέλεσμα κάνουν πράγματα που δεν μπορεί να τα ελέγξει ο προπονητής. Ζήτησα συγγνώμη και από τον κ. Πετράκη που είναι και της ιδίας φιλοσοφίας και από τον κόσμο».