Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018

Τελειώνουν με το καλό τα βάσανα και για τον Περιστερίδη


Ο Κώστας Περιστερίδης εκτελεί άσκηση με την υπόδειξη του εκπαιδευτή τερματοφυλάκων Γιάννη Πλαβούκου

Τελειώνουν σιγά-σιγά τα βάσανα και για τον Περιστερίδη που από σήμερα ξεκίνησε προπονήσεις με τη μπάλα στο γήπεδο, μπαίνοντας πλέον στο τελικό στάδιο αποθεραπείας.
Είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο φιλικό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αρχές Αυγούστου και πέρασε πάλι από χειρουργείο.

Κατά τα άλλα στη σημερινή προπόνηση που έγινε το πρωί στο ΠΕΑΚΙ έκανε ατομικό πρόγραμμα ο Κριζμάν και η συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο είναι αμφίβολη.

Εκτός είναι ο Λεό που θα αργήσει να επανεμφανιστεί με τη φανέλα του «Άγιαξ» λόγω της θλάσης που υπέστη στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Το σημερινό (3/10) δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Κανονικά ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας, με τον Περιστερίδη να συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας με ατομικό πρόγραμμα, όπως επίσης ατομικό σήμερα είχε και ο Krizman. Απόντες από την προπόνηση οι τραυματίες Leo και Παπαϊωάννου.
Για την υπόλοιπη ομάδα το πρόγραμμα είχε προπόνηση ειδικής αντοχής με μπάλα, στη συνέχεια παιχνίδια μετάβασης και ολοκλήρωσαν με οικογενειακό διπλό σε ευχάριστο κλίμα.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 11.00 στο ΠΕΑΚΙ.