Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Μηδενισμός, αφαίρεση 6 βαθμών και υποβιβασμός για το Ροδοτόπι


Με μηδενισμό στον αγώνα με τον ΠΑΣ Κράψης για τα πλέι οφ και με αφαίρεση 6 βαθμών τιμωρήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΗΠ το σωματείο Πασσαρών Ροδοτοπίου και υποβιβάζεται στη Β’ κατηγορία. 


Έχει δικαίωμα να προσφύγει στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ.
Με την απόφαση αυτή υποβιβάζεται το Ροδοτόπι και παραμένουν στην Α’ Κατηγορία, ΠΑΣ Κράψης και Α. Ε. Μικρασιατών. Το ματς Κράψη - Ροδοτόπι διακόπηκε λόγω επεισοδίων και τραυματισμού του επόπτη με το φύλλο αγώνος να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για την ομάδα που τιμωρήθηκε.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΗΠ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ.ΗΠ., στη συνεδρίασή της της 23/05/2018, αφού έλαβε υπ' όψιν της το Φ.Α. της αναμέτρησης ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ της 16/05/2018, το από 22/05/2018 Υπόμνημα του σωματείου ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ, την από 21/05/2018 έκθεση του Παρατηρητή αγώνα, τα σχετικά έγγραφα και τους κανονισμούς που διέπουν το άθλημα του ποδοσφαίρου, αποφασίζει ομόφωνα, ΚΡΙΝΕΙ ότι για τη διακοπή του αγώνα υπαίτια είναι η αναφερόμενη ως γηπεδούχος ομάδα ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ, κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του σωματείου ΠΑΣ ΚΡΑΨΗΣ με τέρματα 3-0 και επιβάλλει στο σωματείο ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ τιμωρία αφαίρεσης έξι (6) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας του τρέχοντος πρωταθλήματος (“Αγώνες Κατάταξης Α΄ Ερασιτεχνικής 2017-18”)  και αφαίρεσης δύο (2) βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα. Επιπλέον επιβάλλει στο σωματείο ΠΑΣΣΑΡΩΝ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ ποινή στέρησης του δικαιώματος να αγωνίζεται στην έδρα του για δύο (2) αγωνιστικές ημέρες και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ.