Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2018

"Ξεμπούκωσε" ο ΠΑΣ και πήρε πάλι μπροστά

Στο ματς Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό ο ΠΑΣ ξεμπούκωσε και έδειξε δυνατότητες για να πάει καλύτερα (ΦΩΤΟ ΛΑΜΠΡΙΝΗ ΣΤΑΜΟΥΛΗ)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Τα χαμόγελα και η αισιοδοξία ξαναγύρισαν στα Γιάννινα, μετά την σπουδαία εμφάνιση και νίκη με σκορ 4-0 που σημείωσε προχτές ο ΠΑΣ επί του Λεβαδειακού και την πρόκριση που πήρε στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα «ξεμπούκωσε», πήρε μπροστά η μηχανή της και έδειξε ότι έχει ικανούς παίκτες και δυναμική, για να πάει καλύτερα στη συνέχεια και στο πρωτάθλημα. Πέρα από το γεγονός της πρόκρισης, η νίκη αυτή με την καλή εμφάνιση., ήρθε σε μια δύσκολη εποχή για τον ΠΑΣ που είχε να κερδίσει στο πρωτάθλημα από τις 28 Οκτωβρίου, έχοντας περίπου 2,5 μήνες με ήττες και ισοπαλίες.

Ο Γιάννης Πετράκης τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να διατηρήσει και στη συνέχεια αυτή την καλή εικόνα και η νίκη επί του Λεβαδειακού να έχει και την ανάλογη συνέχεια. «Δεν θα έχει νόημα αν δεν έχουμε συνέχεια» είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός και πρόσθεσε: «Την εικόνα αυτήν την επιδιώξαμε, όπως και την πρόκριση. Δεν πρέπει να μείνουμε εδώ, αλλά σημασία έχει πως διαχειρίζεσαι την επόμενη μέρα. Είναι δύσκολο η διαχείριση». Αυτά περίπου είπε χτες και στους παίκτες, αφού τους συνεχάρη για την σπουδαία εμφάνιση που έκαναν. Όλοι οι παίκτες πήγαν καλά. Περισσότερο σχολιάστηκε η εμφάνιση του Ιγκόρ Βιδάλ γιατί είναι εξελίξιμος παίκτης και με σπουδαία προσόντα, προσπαθώντας να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που του δίνει ο Πετράκης. Επίσης δεν πέρασε απαρατήρητη η σταθερότητα κάτω από τα γκολπόστ του Περιστερίδη, ενώ είχε να παίξει από το ματς Κυπέλλου με τον Πλατανιά της προηγούμενης σεζόν (1/2/2017). 

Και ο Μπετρά, που δεν είναι βασικός στο πρωτάθλημα έκανε καλή εμφάνιση κερδίζοντας ευμενή σχόλια από τον ίδιο, ενώ στο τέλος με ομάδα φιλάθλων πανηγύρισε την πρόκριση με τον δικό του τρόπο, σχολιάζοντας (SUPER FM) και τα εξής: «Στα Γιάννινα όλοι οι άνθρωποι είναι καλοί και ευγενικοί. Και βλέπεις ότι οι φίλαθλοι μου φέρονται πολύ καλά και είναι καλοί μαζί μου. Κι εγώ τους αγαπώ και τους έχω στην καρδιά μου. Πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε πάνω σ’ αυτή τη σχέση και φυσικά με την ομάδα, όμορφα πράγματα. Περιμένω να πάρω κι άλλα παιχνίδια και να αποδείξω στην ομάδα, στους φιλάθλους και στο τεχνικό επιτελείο, ότι μπορώ να βοηθήσω σε όλη τη σεζόν. Και το πιο σημαντικό είναι να σκοράρω κι εγώ κάποια στιγμή και να βοηθήσω». 

Από τους υπόλοιπους παίκτες που είναι βασικοί, την παράσταση έκλεψε και πάλι ο Πέδρο Κόντε με τα δύο καταπληκτικά γκολ. Οι Γιαννιώτες αφήνουν και πάλι στην άκρη το Κύπελλο και το μυαλό τους είναι στο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ που θα γίνει την Κυριακή στο ΟΑΚΑ. Αυτές τις μέρες ο Πετράκης θα προσπαθήσει να ετοιμάσει κατά τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες του για να διεκδικήσουν θετικό αποτέλεσμα. Εντάξει θα είναι και ο Λίλα που λόγω ψύξης προχτές έμεινε εκτός αποστολής.