Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Μέχρι 31 Δεκεμβρίου όλοι είναι πληρωμένοι στον ΠΑΣ Γιάννινα

Στιγμιότυπο από την προπόνηση του ΠΑΣ


Σε δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρεται ότι μέχρι 31/12/2017 είναι εξοφλημένες οι δόσεις στις ρυθμίσεις που έκανε η ΠΑΕ για χρέη της και ακόμα μέχρι την ημερομηνία αυτοί είναι πληρωμένες οι δόσεις των συμβολαίων για τους ποδοσφαιριστές και όλες οι άλλες υποχρεώσεις (μισθοί κλπ) προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και το υπόλοιπο προσωπικό της ΠΑΕ.

Αγωνιστικά ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Λεβαδειακό την Τετάρτη, τραυματίες είναι οι Ζώγκος, Νικολιάς και από ίωση έχει προσβληθεί ο Βελλίδης.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών μας, με τους συμμετέχοντες στον χθεσινό αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης να έχουν πρόγραμμα αποκατάστασης και για τους υπόλοιπους ενδυνάμωση και στατικές φάσεις. Για το τελείωμα η ομάδα είχε στο μενού διπλό οικογενειακό.
Απόντες από την προπόνηση οι Νικολιάς και Ζώγκος λόγω τραυματισμών και ο Βελλίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.
Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας αύριο στις 11 στο ΠΕΑΚΙ.

Μαζί με την σημερινή προπόνηση, η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ επειδή κατανοεί το ενδιαφέρον των οπαδών και φίλων για τα οικονομικά της ομάδας μας, θα ήθελε να τους ενημερώσει ότι μέχρι σήμερα είναι εξοφλημένες όλες οι υποχρεώσεις της ομάδας σε δόσεις ρυθμίσεων, συμβολαίων και μισθών ποδοσφαιρικού τμήματος και προσωπικού μέχρι τις 31/12/2017. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να ευχαριστήσουμε την Τράπεζα Ηπείρου και πιο συγκεκριμένα το διοικητικό προσωπικό και τον εκτελεστικό διευθυντή κ.Τσουκανέλη για την στήριξη και την βοήθεια τους στην ομάδα μας.