Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Γ. Πετράκης: Κάναμε ευκαιρίες, μας έλειψε το γκολ

Η ομάδα προσπάθησε αλλά της έλειψε η τύχη και το γκολ τόνισε ο Γιάννης Πετράκης


Το κάτι... παραπάνω από το σημερινό ματς άξιζε ο ΠΑΣ σύμφωνα με τον Γιάννη Πετράκη και τα όσα είπε μετά την ήττα στην Ξάνθη.  «Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλά οργανωμένη ομάδα, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλή κατάσταση.
Ξέραμε ότι ο αντίπαλος δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες και ότι είναι καλά οργανωμένος αμυντικά και ότι η δουλειά μας από την αρχή θα ήταν πολύ δύσκολη. Απέναντι σε αυτά τα δεδομένα, νομίζω ότι η ομάδα μας έπαιξε καλά κατά διαστήματα. Κάναμε ευκαιρίες και δημιουργήσαμε αρκετές προϋποθέσεις για να κάνουμε κάποιο γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε και επειδή η Ξάνθη είναι πολύ επικίνδυνη στις φάσεις που δημιουργεί και καταφέρνει και πετυχαίνει γκολ, αυτό το πληρώσαμε, ιδίως στο δεύτερο γκολ που είχε και δόση τύχης», είπε αρχικά.

Και συνέχισε. «Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα, όχι όμως με το αποτέλεσμα, αλλά έτσι είναι η μπάλα. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είχαμε την τύχη, σήμερα όχι. Το μυαλό μας από σήμερα είναι στο επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη με τον Πανιώνιο γιατί είναι και μικρό το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί».