Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Οι δηλώσεις Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου

Οι αναλυτικές δηλώσεις Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου (ΦΩΤΟ sport24.gr)


Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατέβηκε με πολλές απουσίες στο "Γ. Καραϊσκάκης" και γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό αλλά ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Πετράκης έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τη λειτουργία της ομάδας του μέχρι το γκολ που δέχτηκε.


Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως η ομάδα του βελτιώνεται, μίλησε για τη συμπεριφορά του Μπέριου που βγήκε εις βάρος του ΠΑΣ ενώ ρωτήθηκε και για τη χρησιμοποίηση του Γιαννίκογλου αντί του Βελλίδη.

Χαρακτηριστικά σημείωσε:

"Θέλω να πω ότι είχαμε μία πολύ δύσκολη δουλειά, γιατί παίζαμε κόντρα στην ομάδα που ήθελε πολύ τη νίκη. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Μέσα σε αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να πω ότι για την ομάδα μου είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη νοοτροπία και την αμυντική οργάνωση που είχαμε στο παιχνίδι μας. Τακτικά δυσκολέψαμε τον Ολυμπιακό να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Το παλεύαμε το ματς μέχρι που ήρθε αυτό το πολύ ωραίο σε εκτέλεση γκολ από τον Μάριν που έκανε δύσκολη τη δουλειά μας. Στο κομμάτι το επιθετικό είμαστε μακριά από αυτό που θέλαμε να παίξουμε. Επί της ουσίας δεν είχαμε ευκαιρία. Είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για ευκαιρίες. Δίκαιη η νίκη του Ολυμπιακού και αυτό που μένει για εμάς είναι η πολύ σπουδαία προσπάθεια που έγινε από εμάς".

Θέλουμε να βελτιωνόμαστε λέτε συνεχώς. Αυτή η βελτίωση έρχεται για την ομάδα σας;

"Νομίζω ναι. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι παίξαμε καλά. Δεν θυμάμαι καλές ευκαιρίες από τον Ολυμπιακό στο πρώτο ημίχρονο, μόνο με ένα φάουλ που πιαστήκαμε αδιάβαστοι. Στο δεύτερο μπήκε ένα γκολ, αλλά οι περισσότερες ευκαιρίες δημιουργήθηκαν μετά το 1-0. Ελέγχαμε το παιχνίδι αμυντικά μέχρι το γκολ. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την επιθετική μας εικόνα. Παίζει όμως και ο αντίπαλος, ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει".


Θα θέλαμε να σχολιάσετε τη συμπεριφορά του Μπέριου και με τα μαρκαρίσματα και με τη συμπεριφορά του απέναντι στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού;

"Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι το ίδιο. Δεν μ' αρέσει να δικαιολογώ. Έχει εκπληκτικό χαρακτήρα, έχει ξανασυμβεί όμως, έχει αποβληθεί και χάνει την ισορροπία του. Αυτό που έγινε ήταν εις βάρος μας, γιατί πήρε κάρτα πολύ νωρίς και δεν είναι θετικό για έναν στόπερ να παίρνει κάρτα τόσο νωρίς. Ο Θοδωρής έχει εκρηκτικό χαρακτήρα, δεν έχω μιλήσει μαζί του ακόμα και αυτή η συμπεριφορά του είναι εις βάρος του, αλλά και της ομάδας. Δεν κερδίζουμε κάτι από αυτό".Παίξατε με άλλον τερματοφύλακα, επιλέξατε τον Γιαννίκογλου αντί του Βελλίδη. Αυτό είναι ένα μήνυμα ότι θα παίζει ο Γιαννίκογλου στον β' γύρο;

"Βήμα – βήμα πάμε. Έδωσα χρόνο στον Γιαννίκογλου γιατί αυτό ήταν το σωστό. Πήγε πολύ καλά. Θα τον στηρίξω, πιστεύω σε αυτόν και η πορεία θα μας δείξει περισσότερα".