Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017

Γρηγορίου: Αντιμετωπίσαμε τα δυνατά σημεία του ΠΑΣ

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου


Στις τρεις αναγκαστικές αλλαγές του Πανιωνίου αναφέρθηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Γιάννης Πετράκης στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα του. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γρηγορίου:«Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχε ένταση και ρυθμό το ματς. Ελαφρά καλύτερα μπήκε ο ΠΑΣ, αλλά χωρίς μεγάλες ευκαιρίες στο α' μέρος. Είχα δώσει έμφαση όλη την εβδομάδα στη δύναμη του ΠΑΣ Γιάννινα στις στατικές φάσεις και τις γρήγορες μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση και το αντιμετωπίσαμε καλά.

Έγιναν απίστευτα πράγματα, οι Σιώπης και Ντουρμισάι έπαθαν διάστρεμμα και ο Γκιοατά εξάρθρωση αγκώνα, ενώ μείναμε με 10 παίκτες με την αποβολή του Μασούντ. Καταλαβαίνετε ότι ο βαθμός είναι πολύ θετικός υπό τέτοιες συνθήκες. Εξάλλου ο ΠΑΣ έχει ίδιους στόχους μ' εμάς για την πεντάδα και όταν παίρνεις βαθμό εκτός έδρας είναι πολύτιμος, πόσο μάλλον με όλα αυτά που μας συνέβησαν.

Μπράβο στα παιδιά για την προσήλωση στην τακτική και τη μαχητικότητα. Τους είπα στα αποδυτήρια, ότι αν δεχόμασταν γκολ, θα ήταν μόνο από ατομικό λάθος. Εμείς, εκτός από το γκολ, είχαμε την ευκαιρία με τον Μασούρα για το 1-2, αλλά δεν έγινε. Κρατάμε το αήττητο και κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης για το κύπελλο».

Για τους τραυματίες: «Αύριο θα ξέρουμε, αλλά το θεωρώ απίθανο να υπολογίζεται κάποιος από τους τρεις στον αγώνα της Πέμπτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το πώς είδε την κατάσταση του γηπέδου: «Έπρεπε να γίνει εδώ και χρόνια. Έκανε πολύ καλό αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΣ. Θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να γίνει ακόμα καλύτερος, αλλά καμία σχέση με αυτό που συναντούσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Θα είναι προς όφελος όλων και του κόσμου και για τις ομάδες».