Τρίτη 8 Αυγούστου 2017

Δυνατός ο ΠΑΣ στρίμωξε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα και καλή εμφάνιση από τον "Άγιαξ της Ηπείρου"



Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε το φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα στην Τούμπα μεταξύ του ΠΑΟΚ και του ΠΑΣ. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έκανε καλή και ελπιδοφόρα εμφάνιση, απέναντι στον ΠΑΟΚ που έκανε μεταγραφές εκατομμυρίων, ξεκίνησε νωρίτερα την προετοιμασία λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων.

 Ο ΠΑΣ είχε καλά πατήματα, ενώ με λίγη προσοχή και τύχη θα μπορούσε να πάρει τη νίκη καθώς είχε δύο δοκάρια, στο στο 14’ με κεφαλιά του Κόντε και στο 45’ με εκτέλεση φάουλ του Γιάκου. Δοκάρι είχαν και οι γηπεδούχοι στο 88’ με τον δραστήριο Πρίγιοβιτς. 

Ο ΠΑΟΚ μόλις στο 1’ έκανε το 1-0 με κοντινό σουτ του Πρίγιοβιτς και στο 19’ ισοφάρισε 1-1 ο ΠΑΣ με ένα καταπληκτικό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή του Νικολιά. 

Αύριο Ο ΠΑΣ στις 18.30 θα υποδεχτεί στο ΠΕΑΚΙ τον Τηλυκράτη Λευκάδας και το Σάββατο στις 18.00 θα παίξει στην Κέρκυρα με την τοπική ομάδα.  


Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μάνταλος από Καβάλα με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Σπυρίδωνα Βασιλόπουλο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ


ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος (56’ Λύρατζης), Μαλεζάς, Βαρέλα, Δεληγιαννίδης, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Κάμπος (56’ Κόζακ), Ενρίκε, Μακ (67’ Μίσκοβιτς), Πρίγιοβιτς.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Σκόνδρας (82’ Μαυροπάνος), Καρανίκας, Μπουκουβάλας, Νικολιάς, Γαρουφαλιάς, Γιάκος (77’ Βιδάλ), Χαλκιαδάκης (59’ Λίλα), Κόντε.