Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Για να δούμε τι θα βγει από τις δοκιμές νέων παικτών

Ο Φρανκ Μπετρά, με Γαλλική υπηκοότητα, στην σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Τέσσερις παίκτες δοκιμάζονται στον ΠΑΣ και θα γίνει η αξιολόγησή τους μέχρι την Παρασκευή από τον Γιάννη Πετράκη, που αναλαμβάνει καθήκοντα από αύριο το απόγευμα.

Πρόκειται για τον Φράνκ Μπετρά, 21 ετών, επιθετικό από την ομάδα νέων της Σέφιλντ Γουένσντει, τον μεσοεπιθετικό Γιώργο Λίτσκα, 22 ετών από τον Α. Ο. Καβάλας, τον Γιώργο Σερβιλάκη, αριστερό αμυντικό από την Κ20 του Παναθηναϊκού. Επίσης δοκιμάζεται και Έλληνας μέσος από ομάδα της Γερμανίας, που σύμφωνα με σημερινές αναρτήσεις σε ιστοσελίδες, ονομάζεται Άγγελος Οικονόμου, 22 ετών από την δεύτερη ομάδα της Στουτγκάρδης. Κατάγεται από την Κατερίνη από ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο πατέρας του Νίκος Οικονόμου το 2001 ήταν προπονητής στον Πιερικό και ο αδελφός του Γιώργος Οικονόμου ήταν ποδοσφαιριστής σε Βέροια, Πιερικό, Πυρσό Γρεβενών και άλλες ομάδες.

Στο δίτερμα 9Χ9 που έγινε σήμερα δεν έδειξαν και μεγάλα πράγματα, αλλά θα δούμε τις επόμενες μέρες πως θα πάνε και τι άποψη θα σχηματίσει ο Πετράκης. Εννοείται ότι το χτίσιμο της ομάδας και η κάλυψη των κενών δεν θα γίνει από τέτοιου είδους δοκιμές ολίγων ημερών. 

Για την σημερινή δραστηριότητα το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ έχει ως εξής:


Άλλη μια διπλή προπόνηση για την ομάδα μας ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα. Το προπονητικό επιτελείο επικεντρώθηκε στα χαρακτηριστικά, για αυτό το στάδιο της προετοιμασίας, στοιχεία της ενδυνάμωσης και της αερόβιας ικανότητας των παιχτών. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και υποομαδική τακτική. Αύριο θα πραγματοποιηθεί μία προπόνηση στις 19:00.