Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Στην Θύελλα Κατσικάς ο Σπύρος Νικολάου

Ο Σπύρος Νικολάου μεταγράφηκε στη Θύελλας Κατσικάς (ΦΩΤΟ match) 


Συνεχίζει τις μεταγραφές για την ενδυνάμωση του ρόστερ της η Θύελλα Κατσικάς, προκειμένου να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας της ΕΠΣΗΠ, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Σπύρου Νικολάου που έχει αγωνιστεί στους νέους του ΠΑΣ και σε άλλες ομάδες όπως Κεραυνός Θεσπρωτικού, Δόξα Κρανούλας, Α. Ο. Βελισσαρίου.
Την περασμένη σεζόν ήταν στον Κρόνο Αργυράδων Κέρκυρας.

Η ανακοίνωση της Θύελλας

Από τον Κρόνο Αργυράδων έρχεται η επόμενη μεταγραφή μας, και το όνομα του Σπύρος Νικολάου. Ο Σπύρος με καταγωγή από την Πρέβεζα (Θεσπρωτικό), άρχισε, πιτσιρικάς, την καριέρα του στον τοπικό Κεραυνό, προτού, στα 14, θητεύσει στους «μικρούς» του ΠΑΣ Γιάννινα.

Απ’ την ομάδα Νέων του «Άγιαξ», μετακόμισε στη Δόξα Κρανούλας, με την οποία αγωνίστηκε για μία διετία στη Γ’ Εθνική, για να ακολουθήσει μια σεζόν στον Εθνικό Φιλιππιάδας, με τον οποία και κατέκτησε το Πρωτάθλημα στην (πάλαι ποτέ) Δ’ Εθνική.


Με τον Κεραυνό Θεσπρωτικού να ανεβαίνει, τη σεζόν 2013-’14, στη Γ’ Εθνική, τον... επέστρεψε, για μια διετία, στα πάτρια, για ν’ ακολουθήσει, αμέσως μετά, η θητεία στον ΑΟΒ, και μετέπειτα στον Κρόνο Αργυράδων. Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε στην μεγάλη οικογένεια του ΠΑΣ ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑ, έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, και του ευχόμαστε να είναι γερός και δυνατός!!! 
Benvenuto alla Nostra famiglia Spiro!!!