Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Θετικό τεστ για ΠΑΣ, παρά την ισοπαλία 1-1 με τη Λαμία


Δεξιά Χαλκιαδάκης και Βιδάλ με τον διαιτητλη Κουρλό και τον Ακόστα (11) που μεταγράφηκε στη Λαμία 


Ολοκληρώθηκαν τα φιλικά τεστ του ΠΑΣ στο Καρπενήσι. Μετά τη νίκη επί της Λάρισας 1-0 το περασμένο Σάββατο, χτες Τετάρτη έφερε ισοπαλία 1-1 με τη νεοφώτιστη ομάδα της Λαμίας. Προηγήθηκαν οι Ρουμελιώτες στο 43’ 1-0 με αυτογκόλ του Μπέριου στην προσπάθειά του να αποκρούσει με το κεφάλι αράουτ  του Παντελιάδη. 

Ο ΠΑΣ ανέβασε στροφές στο β’ μέρος και ισοφάρισε 1-1 στο 68’ με καταπληκτικό σουτ του Κόντε. 

Στιγμιότυπο από τον αγώνα και συναγερμός στα καρέ της Λαμίας


Ο Γιαννιώτες είχαν και δύο δοκάρια στο 17’ με τον Βιδάλ και στο 78’ με καταπληκτικό σουτ του Νικολιά. Έγινε ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές σε μια περίοδο που οι ομάδες ολοκληρώνουν το βασικό στάδιο προετοιμασίας στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας. 

Ο ΠΑΣ και στο παιχνίδι αυτό έδειξε καλά στοιχεία σε σχέση με το στάδιο που βρίσκεται η προετοιμασία και ικανοποίησε τον Γιάννη Πετράκη. 

Καλή η διαιτησία του Κουρλού και των βοηθών Μπύρου, Γιαννιώτη από τον σύνδεσμο Ευρυτανίας.


ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Οι αρχηγοί Αναστασιάδης, Τζημόπουλος στο στρίψιμο της δεκάρας με τον διαιτητή και τους επόπτες


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Καρανίκας, Φουάσης, Σερβιλάκης, Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης, Ντόλοβατς, Βιδάλ, Ναδάλες. Στο β΄ ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Πασχαλάκης, Λομαλίδα, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Νικολιάς, Λουίς Ενρίκε, Κοζορώνης, Μαυροπάνος.


ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουτρομάνος, Παντελιάδης, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Όμο, Μπλάζιτς, Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα, Μπουλούλης, Βουό. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Πήτκας, Ασίγκμπα, Φράγκος, Ποντλγκαρ, Καραγιάννης, Τσέλιος, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Μανιάς.