Τετάρτη 24 Μαΐου 2017

Παρακολουθούν και την περίπτωση του Χάρη Χαρίση στον ΠΑΣ

Αν δοθεί δανεικός ο Χαρίσης θα ήταν μια ιδανική περίπτωση για τον ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στα μεταγραφικά υπάρχουν πλάνα από πριν και λίστα παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα και όταν οριστικοποιηθεί η παραμονή του Πετράκη θα αρχίσει το ξεκαθάρισμα για να καταλήξουν στους τελικούς στόχους ώστε να ξεκινήσουν οι επαφές με παίκτες και ομάδες.
Στον Λίλα δόθηκε η παράταση χρόνου που ζήτησε μέχρι τέλος Μαΐου για να απαντήσει στην πρόταση, προφανώς για να ψάξει κάτι καλύτερο, αλλά πιθανολογείται ότι τελικά θα μείνει στον ΠΑΣ. Με τον Ακόστα έχουν κοπεί οι επαφές, ενώ για τους Ζάιρο, Κοροβέση θα περιμένουν την απόφαση του ΠΑΟΚ και κυρίως του Βλάνταν Ίβιτς αν θα τους έχει στα πλάνα του. 


Επειδή τελευταία γράφεται σε εφημερίδες και ιστοσελίδες ότι και ο Χάρης Χαρίσης θα δοθεί δανεικός από τον ΠΑΟΚ, στον ΠΑΣ παρακολουθούν με ενδιαφέρον το θέμα, έστω από μακριά, καθώς ο νεαρός άσσος είναι δικό του παιδί που βγήκε από τα σπλάχνα της ομάδας. Αν πραγματικά ισχύουν τα δημοσιεύματα, θα ήταν μια ιδανική περίπτωση για τον "Άγιαξ" να τον έχει στο ρόστερ του έστω και για ένα χρόνο δανεικό. Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο.

Ο ΠΑΣ ψάχνει τελευταία και για τερματοφύλακα, αφού ο Περιστερίδης θα αργήσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση από τον σοβαρό τραυματισμό του, ενώ ο Πασχαλάκης είναι υπό παραχώρηση, αναμένοντας πρόταση από το εξωτερικό. Δεδομένο είναι επίσης ότι θα φύγει ο Λεονάρντο Κούτρης που έκλεισε στον Ολυμπιακό για τέσσερα χρόνια και είναι θέμα των «ερυθρόλευκων» πότε θα ανακοινώσουν την μεταγραφή. Τα μεταγραφικά ζητήματα έχουν ακόμα πολύ δρόμο.