Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Φουλάρει για νίκες και μετάλλια ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Η ομάδα του ΝΟΙ πάει για νίκες και πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας


Ξεκινάει στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά το 83o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας, η μεγαλύτερη ετήσια διοργάνωση του αθλήματος για τη χώρα μας και στο πλαίσιό του ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θα δώσει για μία ακόμη χρονιά τη μάχη, με έναν και μοναδικό στόχο, που δεν είναι άλλος από την κορυφή!


Στο Πρωτάθλημα συμμετέχουν περίπου 450 αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα, αριθμός αισθητά αυξημένος σε σχέση με πέρυσι και ο Ν.Ο.Ι. κατεβάζει στον Σχινιά, όπως παραδοσιακά συνηθίζει, την πολυπλυθέστερη αγωνιστική ομάδα απ’ όλα τα υπόλοιπα ναυταθλητικά σωματεία, η οποία αποτελείται φέτος από σχεδόν 50 αθλητές και σύσσωμο το πενταμελές έμπειρο τεχνικό τιμ του Ομίλου. Επικεφαλής στην αθλητική αποστολή του Ν.Ο.Ι. είναι οι τρεις Ολυμπιονίκες του, Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης και Στέφανος Ντούσκος, ενώ σ’ αυτήν μετέχουν επίσης παγκόσμιοι Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες, επίλεκτοι παλιοί και νέοι κωπηλάτες, οι οποίοι είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να χαρίσουν καινούριες μεγάλες επιτυχίες στο ιστορικό Γιαννιώτικο σωματείο, το οποίο, σημειωτέον, κατακτά εδώ και δεκαετίες τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος αλλά κι αυτόν του Πολυνίκη ομίλου!

Στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο θα βρεθούν ακόμα ο Πρόεδρος Χρήστος Αλεξίου και μέλη της Διοίκησης του Ν.Ο.Ι., για να παρακολουθήσουν από κοντά τις κούρσες των πληρωμάτων του Ομίλου και να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών.

Αυτή είναι η α΄ φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, η οποία αφορά στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών,  Α - Γ Ελαφρών βαρών, Α - Γ κάτω των 23 ετών και Εφήβων – Νεανίδων. Φέτος είναι ξανά τετραήμερης διάρκειας. Σήμερα διεξάγονται στον Σχινιά οι προκριματικοί αγώνες, αύριο σειρά έχουν οι επαναληπτικοί και οι ημιτελικοί, ενώ το Σαββατοκύριακο θα γίνουν οι μικροί και μεγάλοι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες. Η αυλαία των αγώνων θα πέσει το μεσημέρι της Κυριακής.

Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.
Στο 83ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα λάβουν μέρος με τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι εξής άνδρες, νέοι και έφηβοι αθλητές:
Γιώργος Τζιάλλας, Γιάννης Τσίλης, Στέφανος Ντούσκος, Αποστόλης Λαμπρίδης, Χρήστος Κουτσιαύτης, Γιώργος Δημητρίου, Θανάσης Τσιάλιος, Άρης Γραμμενιάτης, Θανάσης Παλαιοπάνος, Ευάγγελος Μπερής, Κων/νος Μουλάς, Ευάγγελος Ντακούμης, Παύλος Φαϊτάς, Ζήσης Μπουκουβάλας, Βασίλης Αγγέλης, Γιάννης Δόσης, Γιώργος Κολιός, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Γούνης, Γιώργος Κώστας, Βασίλης Ζέρβας, Λουκάς Δάσκαλος, Θανάσης Δόσης, Χρήστος Λιούγκος, Μιχάλης Φαϊτάς, Γιώργος Γραμμενιάτης, Αλέξανδρος Μαμακής, Αποστόλης Ντότης, Δημήτρης Μπουκουβάλας, Ανδριανός Οικονόμου και Παντελής Σωτηρακόπουλος.

Στις κατηγορίες Γυναικών και Νεανίδων θα αγωνιστούν οι αθλήτριες: Αγγελική Γκρέμου, Άρτεμις Ντούσκου, Κατερίνα Ζέρβα, Βίκυ Κοζανίτη, Αριάδνη Μήτση, Αλεξάνδρα Δρόσου, Βασιλική Ντότη, Πετρούλα Τσιάβου, Αθανασία Μάκου, Νεκταρία Καλλιαρέκου, Μαρία – Νεφέλη Ζιώγα, Γεωργία Κολιού, Εβελίνα Μπομπουγιάννη, Ραφαέλα – Ευαγγελία Μπάτσου και Βασιλική Δελαπόγλου.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων