Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

"Έφυγε" ο Βαγγέλης Σακελλαρίδης, ένα κομμάτι από την ιστορία του ΠΑΣ

Φωτογραφία του Βαγγέλη Σακελλαρίδη στο ΠΕΑΚΙ από συνέντευξή του στην εφημερίδα "Ηπειρωτικός Αγών"


Πιο φτωχή είναι από σήμερα η οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς έφυγε από την ζωή ο γνωστός φίλαθλος, παλιός παράγοντας και αθλητικογράφος Βαγγέλης Σακελλαρίδης. Ο Θεός θέλησε να τον πάρει κοντά του σε ηλικία 69 ετών. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην εκκλησία της Περιβλέπτου.

Ο Βαγγέλης Σακελλαρίδης ήταν πολλά χρόνια ο εμψυχωτής της εξέδρας του ΠΑΣ και ένας άνθρωπος που αγαπούσε παθολογικά την ομάδα. Σηκώνονταν όρθιος δίνοντας πρώτος το σύνθημα για να ξεσηκωθεί η εξέδρα. Ήταν από τους πιο αγνούς φιλάθλους του ΠΑΣ με παθολογική αγάπη για την ομάδα. Άλλωστε και ο ίδιος ήταν ένα κομμάτι της ιστορίας του. Στο αφιέρωμα της NOVA  είχε πει και αυτός τις απόψεις του.
Παλιότερα θήτευσε για ένα διάστημα ως γενικός αρχηγός, όπως επίσης ήταν για πολλά χρόνια και ανταποκριτής στο «ΦΩΣ».
Θα μας λείψει πολύ ο Βαγγέλης Σακελλαρίδης. Εκφράζουμε τα πιο βαθιά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι φίλε, καλό παράδεισο να έχεις. Πάντα θα είσαι στην ψυχή και στην καρδιά μας και η μορφή σου θα πλανάται στην γνώριμη θέση σου στην μεγάλη σκεπαστή. Ήταν δε από τα παλιά ιδρυτικά μέλη του ιστορικού συνδέσμου φιλάθλων της πλατείας που είχε τα γραφεία πάνω από το Διεθνές.

Β.Γ.