Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Συνεχίζει να βάζει γκολ εντός και εκτός γηπέδων ο Κόντε

Πέρα από σπουδαίος ποδοσφαιριστής ο Πέδρο Κόντε με τις δηλώσεις του δείχνει και ένας εξαιρετικός άνθρωπος

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Ο Πέδρο Κόντε με τα 11 γκολ που σημείωσε μπήκε στην ομάδα των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία του ΠΑΣ σε επίπεδο Α’ Εθνικής κατηγορίας. Μάλιστα σημείωσε πολύτιμα γκολ που έδωσαν βαθμούς στην τοπική βλέποντας στο πρόσωπό του τον άνθρωπο των δύσκολων αποστολών που με τα δικά του γκολ δίνει νίκες και επιτυχίες.
Ο Ισπανός φορ σημείωσε και το νικητήριο γκολ στο ματς με την Κέρκυρα, σε ένα ματς που η τοπική ομάδα είχε μέτρια απόδοση. Για το λόγο αυτό ψηφίσθηκε ως MVP του αγώνα με τους Φαίακες  (βραβείο που αθλοθετεί η χορηγός εταιρία της ομάδας Hall of brands του κ. Νίκου Σιόντη σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι) σε ψηφοφορία των τοπικών δημοσιογράφων. Χθες έγινε η απονομή του βραβείου στον Πέδρο Κόντε από τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο που είναι εκπρόσωπος χορηγικής εταιρίας (σούπερ Μάρκετ Παπαδόπουλος). με τις δηλώσεις του ο Πέδρο Κόντε δείχνει ότι είναι ένα πολύ σοβαρό και καλλιεργημένο παιδί που βάζει γκολ και εκτός γηπέδων!


Χθες έγινε η απονομή του βραβείου στον Πέδρο Κόντε από τον Γεράσιμο Παπαδόπουλο που είναι εκπρόσωπος χορηγικής εταιρίας. Ο Πέδρο Κόντε σε δηλώσεις του τόνισε: «Όπως σας είχα πει και την προηγούμενη φορά, δεν έχει σημασία ποιος βάζει το γκολ ή ποιος παίρνει το βραβείο. Σημασία έχει να παίρνει τη νίκη η ομάδα, όπως έγινε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα. Πήρε τους 3 βαθμούς κάτι που είχε καιρό να συμβεί. Είναι σημαντικό και το βραβείο αλλά δίνω περισσότερο σημασία στη νίκη της ομάδας». Σε ερώτηση αν είναι στην καλύτερη περίοδό του αφού συνεχώς σκοράρει στα τελευταία παιχνίδια τόνισε: «Υπήρξαν κάποια παιχνίδια που δεν είχα αγωνισθεί και από απόφαση του προπονητή αλλά και εξαιτίας τραυματισμού. Απ’ αυτή την άποψη μπορώ να πω ότι ίσως είναι η καλύτερη περίοδος».
Σε άλλη ερώτηση αν είναι εφικτός ο στόχος της κατάληψης της 5ης θέσης που οδηγεί στα πλέι οφ ανέφερε: «Εγώ σκέφτομαι μέρα με τη μέρα, αγώνα με αγώνα. Δεν σκέφτομαι τόσο μακριά. Σκέφτομαι μόνο να πάμε στον Λεβαδειακό και να κερδίσουμε, αυτός είναι ο επόμενος στόχος».

Τέλος για το που αφιερώνει το γκολ επί της Κέρκυρας δήλωσε: «Πάντα τα γκολ τα αφιερώνω σε κάποια άτομα που δεν είναι πια μαζί μας. Επίσης στην οικογένειά μου που είναι εδώ και είμαι μόνος μου, την κοπέλα μου και στην ομάδα, αφού χωρίς την ομάδα δεν μπορώ και εγώ να πετύχω γκολ».


Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό που τους έδωσε ο Γιάννης Πετράκης ενώ από σήμερα με μια προπόνηση που θα γίνει στις 11 το πρωί θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής στη Λιβαδειά με τον Λεβαδειακό.