Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Νίκη πάση θυσία το Σάββατο κόντρα στους Φαίακες

Στιγμιότυπο από τους πανηγυρισμούς του νικητήριου γκολ στο ματς του α' γύρου στην Κέρκυρα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Με μια προπόνηση που έχει προγραμματισθεί για τις 12 το μεσημέρι, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του ΠΑΣ για το ματς του Σαββάτου με την Κέρκυρα στα Γιάννινα.
Από σήμερα ο Γιάννης Πετράκης θα ασχοληθεί με την τακτική αλλά θα προσπαθήσει να ετοιμάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την ομάδα για να διεκδικήσει με αξιώσεις τη νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι.

Η νίκη μοιάζει με μονόδρομος για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» καθώς έχει να κερδίσει από τις 18 Ιανουαρίου (κέρδισε 1-0 τον Πανιώνιο στα Γιάννινα). Στη συνέχεια έχασε 0-1 από τον ΠΑΣ στο στάδιο «Ζωδιμάδες» και ακολούθησαν τρεις ισοπαλίες με Ατρόμητο 1-1 στο Περιστέρι, 1-1 με Παναθηναϊκό στα Γιάννινα και 3-3 με τον Πλατανιά στα Περιβόλια. Οι κυανόλευκοι τονίζουν ότι είναι καιρός να επιστρέψουν στις επιτυχίες, καθώς μόνο με τρίποντα θα καλύψουν την διαφορά από την 5η θέση που είναι ο στρατηγικός στόχος. 

Με την Κέρκυρα υπάρχει και καλή παράδοση στα Γιάννινα. Ειδικά τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ δεν κερδίζει μόνο στα Γιάννινα, αλλά παίρνει «διπλό» και στο νησί των Φαιάκων, όπως έγινε και στο ματς του α’ γύρου που κέρδισε 0-1 με ένα καταπληκτικό γκολ του Ιγκόρ Βιδάλ. Χθες είχαν ρεπό οι παίκτες που αγωνίσθηκαν στην Κρήτη με τον Πλατανιά, ενώ κανονικά προπονήθηκαν οι υπόλοιποι. 

Από σήμερα όλοι πέφτουν με τα μούτρα στην δουλειά για να ετοιμασθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να διεκδικήσουν το Σάββατο με αξιώσεις τη νίκη. Ο Πετράκης προσπάθησε να ηρεμήσει τους παίκτες που ήταν εκνευρισμένοι όπως φάνηκε σε αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την διαιτησία του Τσαμούρη στην Κρήτη, λέγοντας ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Μάλιστα τους είπε ότι είναι απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση στα Περιβόλια και για τις χαμένες ευκαιρίες που ήταν θέμα τύχης να μετατραπούν σε γκολ, ανέφερε ότι στο ποδόσφαιρο πάντα γυρίζει ο τροχός και η τύχη θα δώσει ότι χρωστά στον ΠΑΣ στα επόμενα παιχνίδια. 

Στο ματς του Σαββάτου περιμένουν την βοήθεια και των φιλάθλων, οι οποίοι είναι ικανοποιημένοι για την πορεία της ομάδας αλλά και για τις τελευταίες εμφανίσεις. Το ματς είναι 5.15 το απόγευμα, οπότε βολεύει καλύτερα τον κόσμο να πάει στο γήπεδο, αφού η αγορά κλείνει στις 3 το μεσημέρι. Ο ΠΑΣ ενισχύεται με τον Άντι Λίλα που εξέτισε την ποινή του και είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Τέλος η βελτίωση του καιρού με την ηλιοφάνεια των τελευταίων ημερών βοηθούν στο να στεγνώσει ο αγωνιστικός χώρος και αν δεν βρέξει το Σάββατο θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια.