Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Τα τελευταία νέα του ΠΑΣ και πως θα καλυφθεί το κενό του Ζάιρο

Δεν θα παίξει στην Τούμπα ο Ζάιρο λόγω τιμωρίας


Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με τους αγώνες της 2ης αγωνιστικής του α’ γύρου. Ο ΠΑΣ θα παίξει την Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρα 15.00 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ με στόχο θετικό αποτέλεσμα. Το ματς θα μεταδοθεί από το κανάλι NOVA 2. 


Εκτός αποστολής θα μείνουν και πάλι οι τραυματίες Μπέριος, Κόντε που και σήμερα Παρασκευή έκαναν ατομική προπόνηση. Ο Λίλα χθες ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε στον  πάγκο αλλά δεν είναι κάτι το σοβαρό και θα είναι στην αποστολή. Δεν υπολογίζεται ο Ζάιρο καθώς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την ποινή στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Με δεδομένη την απουσία των Ζάιρο, Κόντε στην επίθεση δίπλα στον Μαμπουλού θα παίξει ο Γιάκος.


Η αποστολή επέστρεψε χθες βράδυ αεροπορικώς στα Γιάννινα και σήμερα έγινε στο ΠΕΑΚΙ πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίσθηκαν στην πλατεία. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (αύριο) και στη  συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Θεσσαλονίκη. 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε προχθές 0-1 στη Λιβαδειά τον Λεβαδειακό και από χθες ξεκίνησε την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΣ. Τον αγώνα ΠΑΟΚ – ΠΑΣ θα διευθύνει ο Παπαπέτρου (Αθηνών) με βοηθούς τους Κούλα Χασάν (Ξάνθης), Γκάγκα (Λάρισας). Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Μπουρμασόπουλος (Λάρισας) και παρατηρητής ο Κύρκος (Θεσπρωτίας).