Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016

Θ. Μπέριος: Χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια στη συνέχεια

Ενδιαφέρουσες επισημάνσεις του Θοδωρή Μπέριου για την πορεία του ΠΑΣ

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μεγάλωσε από χθες η οικογένεια του ΠΑΣ, καθώς ένας ακόμα παίκτης πέρασε στο κλαμπ των «χαζομπαμπάδων». Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, η σύζυγος του Θοδωρή Μπέριου, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΣ εξέφρασε και δημόσια τις ευχές στο ζεύγος Κατερίνα και Θοδωρή Μπέριο να τους ζήσει το κοριτσάκι και να είναι γερό και καλότυχο στη ζωή του.
Είναι αυτονόητο ο δυναμικός αμυντικός να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, κάνοντας στα Γιάννινα Χριστούγεννα.

Ο Θοδωρής Μπέριος σε δηλώσεις που έκανε χθες στο sdna.gr πέρα από το ότι δήλωσε…τρελαμένος από τη γέννηση της κόρης του, καθώς είναι το πρώτο παιδί της οικογένειας, αναφέρθηκε και στην πορεία της ομάδας, υπογραμμίζοντας τα εξής: «Είμαστε σίγουρα ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής πορεία μας, αλλά υπάρχει και μία πικρία για τα τελευταία αποτελέσματα στο πρωτάθλημα. Σε γενικές γραμμές όμως νομίζω ότι η ομάδα έχει ανταποκριθεί πολύ καλά στις υποχρεώσεις της, στο Κύπελλο προκρίθηκε εύκολα κάνοντας μάλιστα και ροτέισον, ενώ είδαμε ότι ακόμη και οι “μεγάλοι” είχαν απώλειες. Μέχρι πριν λίγο καιρό ήμασταν 2οι παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, πλέον βρισκόμαστε κοντά στην πεντάδα, οπότε χρειάζεται να συνεχίσουμε να καταβάλλουμε περισσότερη προσπάθεια και να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί. Μας περιμένει βέβαια ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα το νέο χρόνο όπου θα δώσουμε τέσσερα σερί ματς μακριά από το γήπεδό μας. Ό,τι αποτέλεσμα κι αν πάρεις εκτός έδρας, είναι θετικό, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας και πρέπει να ανταποκριθούμε...».  

Όσο για το τελευταίο ματς του 2016 με την ΑΕΚ και την ισοπαλία που έφερε η ομάδα του σημείωσε: «Μπορώ να πω ότι μας έπιασε απροετοίμαστους η ΑΕΚ, με το να μείνει με δέκα παίκτες. Ήταν πράγματι πολύ καλή και σωστά στημένη, δεν είχαμε τρόπο για να αντιμετωπίσουμε τον τρόπο που μας έπαιξε, να πρέπει δηλαδή να κάνουμε παιχνίδι. Αφού καταφέραμε τελικά και πήραμε το βαθμό, σίγουρα είναι τρομερό. Δεν θα έλεγα πως ήμασταν τυχεροί, γιατί είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες μας και μπορούσαμε να έχουμε βάλει κάποιο γκολ νωρίτερα, μην ξεχνάτε και το τετ α τετ που είχε ο Ζάιρο...». 

Για το επεισόδιο που είχε με τον Αραβίδη που στοίχισε την κόκκινη κάρτα στον επιθετικό του Δικεφάλου ανέφερε: «Αρχικά μου έκανε ένα δυνατό τάκλιν από πίσω, αλλά δεν περίμενα να αντιδράσει με αυτόν τον τρόπο. Κάτι του είπα, κάτι μου είπε, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο. Ίσως να είχε νεύρα από κάτι άλλο. Αλλά πραγματικά με αιφνιδίασε ο τρόπος που αντέδρασε. Πιστεύω όμως ότι το έχει μετανιώσει. Δεν γίνεται να μην το μετάνιωσε, κυρίως γιατί μ' αυτόν τον τρόπο “κρέμασε” την ομάδα του. Κατάλαβε σίγουρα το λάθος του. Δεν του κρατάω βέβαια κακία. Εξάλλου στον εαυτό του έκανε κυρίως κακό...».