Παρασκευή 6 Μαΐου 2016

Ένα καλό ξεκίνημα θέλει στα μπαράζ ο Α. Ο. Βελισσαρίου

Χωρίς προβλήματα η προετοιμασία του Α. Ο. Βελισσαρίου


Εντατικά συνεχίζεται η προετοιμασία του Α. Ο. Βελισσαρίου καθώς την άλλη Κυριακή (15 Μαίου) θα δώσει τον πρώτο αγώνα μπαράζ στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου Τρικάλων με την ομάδα των «Μαύρων Αετών» που ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Τρικάλων.
Είναι μια δύσκολη έδρα, καθώς υπάρχουν δίπλα-δίπλα πολλά μεγάλα χωριά του Δήμου Φήκης, με κόσμο που σε τέτοια παιχνίδια δίνει το δικό του στίγμα.

Όμως δεν παίζει μπάλα ο κόσμος και μερικές φορές προκαλεί και επιπλέον άγχος στους παίκτες της ομάδας που υποστηρίζει. Ο Α. Ο. Βελισσαρίου είναι έμπειρη και δεμένη ομάδα που έχει όλα τα φόντα και τις προϋποθέσεις να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Ένα καλό ξεκίνημα θα παίξει σημαντικό ρόλο για τη συνέχεια. 

Ο προπονητής Ανέστης Ζώης δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Οι προπονήσεις γίνονται πότε στην Κατσικά και πότε στο Σταυράκι, ενώ υπάρχει συμφωνία με τη διοίκηση του σταδίου κάποιες μέρες να είναι και το στάδιο «Ζωσιμάδες» στην διάθεση της ομάδας για προπονήσεις, καθώς εκεί θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια. Μάλιστα μέσα από τα φιλικά παιχνίδια θα προβάρει την ενδεκάδα για τα μπαράζ. Υπενθυμίζεται ότι αντίπαλοι του Α. Ο. Βελισσαρίου είναι οι πρωταθλητές των Ενώσεων Τρικάλων (Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου), Κέρκυρας (Αστέρας Πετριτής), Θεσπρωτίας (Δόξα Γαρδικίου). Οι δύο πρώτες ομάδες θα ανεβούν στη Γ’ Εθνική.