Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Οι δηλώσεις του Μάρκο Σίλβα στη NOVA (video)

Οι δηλώσεις στο συνδρομητικό κανάλι του Μάρκο Σίλβα



Ο Μάρκο Σίλβα «υποκλίνεται» στον κόσμο του Ολυμπιακού στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε ακόμη για το ρόστερ των «ερυθρόλευκων» και το ενδεχόμενο νέων αποχωρήσεων έως το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.
Επίσης, αναφέρθηκε στο ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» για την 20η αγωνιστική της Superleague που θα μεταδοθεί απευθείας από τα κανάλια novasports. Ανάμεσα σε άλλα, ο Σίλβα σχολίασε την εντυπωσιακή εικόνα της ομάδας του στον προημιτελικό του Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης, την πορεία της αποθεραπείας του Καμπιάσο, αλλά και το ενδεχόμενο συνύπαρξης των Μιλιβόγεβιτς και Ζντιέλαρ στην ενδεκάδα σε αγώνα πρωταθλήματος.
Ακολουθεί ένα απόσπασμα της συνέντευξης του προπονητή του Ολυμπιακού:

Επειδή φθάσαμε πολύ κοντά στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου, να περιμένουμε κάποια εξέλιξη αναφορικά με το ρόστερ του Ολυμπιακού, δηλαδή αν θα υπάρξει νέα αποχώρηση έως την Κυριακή;




«Είμαστε πολύ κοντά σε αυτό που επιθυμούσαμε για την ομάδα μας. Ωστόσο, επειδή απομένουν ακόμη δύο ημέρες για να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος, όλοι γνωρίζουμε πως έως τις 31 του μηνός όλα είναι ανοικτά. Σίγουρα μπορεί να συμβούν διάφορα πράγματα. Όμως, είναι κάτι που δε με απασχολεί καθόλου. Το μυαλό μου το έχω μόνο στην προετοιμασία του παιχνιδιού με τα Γιάννινα. Γιατί είναι κάτι που δε μας ανησυχεί καθόλου, αν δηλαδή θα αλλάξει κάτι στην ομάδα μας».
Και κάτι προσωπικό: στη διάρκεια του αγώνα με τον Αστέρα, με μία κίνηση του χεριού σας ευχαριστήσατε τον κόσμο για το γεγονός πως φώναζε ρυθμικά το όνομά σας. Τι σημαίνει για εσάς η αναγνώριση από τον κόσμο;

«Αυτό που αισθάνομαι είναι απεριόριστη υπερηφάνεια. Όταν βρίσκεσαι στον Ολυμπιακό όπου οι φίλαθλοί του είναι πάρα πολύ απαιτητικοί γιατί έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους πολύ ψηλά και να κερδίζει, είναι πολύ μεγάλη η υπερηφάνεια. Αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το συναίσθημά μου. Βλέπω ότι οι φίλαθλοι αναγνωρίζουν τη δουλειά μου και είναι πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Θέλω να τους ευχαριστήσω και να τους ζητήσω να συνεχίσουν να είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, όπως κάνουν έως τώρα. Πραγματικά είμαι πολύ περήφανος και χαρούμενος που αναγνωρίζεται η δουλειά μου, της ομάδας, των ποδοσφαιριστών και το αποτέλεσμα»
Δείτε όλη τη συνέντευξη του Μάρκο Σίλβα στο βίντεο του novasports.gr.