Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Νίκη του Αστέρα με δύο γκολ του Γιάννου

ΠΑΣ - Αστέρας Τρίπολης 1-2 στο στάδιο Ζωσιμάδες


Δυστυχώς ο ΠΑΣ δεν τα κατάφερε και έχασε 2-1 στα Γιάννινα από τον Αστέρα Τρίπολης, Παρότι από το 3' άνοιξε πρώτος το σκορ με το Μανιά, δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ ή να πετύχε και ένα δεύτερο γκολ, με συνέπεια ο Αστέρας να κάνει την ανατροπή καθώς στο 38' ισοφάρισε με πέναλτι του Γιάννου και στο 81' πέτυχε το 2ο γκολ πάλι με τον ίδιο παίκτη.


Ο ΠΑΣ μπήκε καλά στο παιχνίδι και μέχρι το 25' ήταν ο κυρίαρχος του αγώνα. Όμως από το ημίωρο και μετά άρχισε να συνέρχεται ο Αστέρας, με αποτέλεσμα να πάει στα αποδυτήρια με το γκολ της ισοφάρισης.

Στην επανάληψη το ματς ήταν αμφίρροπο με τον ΠΑΣ να πλησιάζει σε ένα δεύτερο γκολ για να πάρει πάλι τα ηνία του αγώνα, Από ένα σημείο και μετά το ματς έγινε ρουλέτα και όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε τη νίκη. Το σημείωσε ο Γιάνου στο 81' και από εκεί και μετά ήταν δύσκολο για τον ΠΑΣ να ισοφαρίσει, παρότι προσπάθησε πολύ και μέχρι το 94' έκανε πολλές προσπάθειες. Μάλιστα στο 93' είχε και τη σημαντική ευκαιρία με το Σαπαλίδη και στο τελευταίο πεντάλεπτο είχε κλείσει τους Αρκάδες στα καρέ τους.

Ο Αστέρας παρά την κούραση που είχε από το ματς της Πέμπτης με το ΑΠΟΕΛ είχε την ευχέρεια ο Βεργέτης να φρεσκάρει την ομάδα με κάποιες αλλαγές. Δεν είναι τυχαλια ομάδα, αλλά με πολλούς ποιοτικούς παίκτες,

Ο Στυλιαράς με τα σφυρίγματά του πολλές φορές εκνεύριζε τους παίκτες του ΠΑΣ. Αυτό όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα. Ο ΠΑΣ πρέπει να κοιτάξει μπροστά και το επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στα Γιάννινα.


ΤΑ ΓΚΟΛ

3’: Το γκολ για τον ΠΑΣ και 1-0. Σε βαθιά μπαλιά του Τσάβεζ, βγήκε από τα καρέ να αποκρούσει ο Μπαντής, η μπάλα αναπήδησε, πέρασε από πάνω του και ο Μανιάς που ήταν από πίσω με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

38’: Η ισοφάριση του Αστέρα με εκτέλεση πέναλτι του Γιάννου. Το πέναλτι καταλογίστηκε σε ανατροπή του Μπερτόλιο από τον Στρούνα. Ο αμυντικός του ΠΑΣ παρατηρήθηκε και με κίτρινη κάρτα.

81': Προβάδισμα για τον Αστέρα με κοντινό σουτ του Γιάννου. Η συρτή σέντρα έγινε από δεξιά από τον Λανθαρότε, δεν μπόρεσε να διώξει η άμυνα του ΠΑΣ και ο Γιάννου που ήταν μόνος και ακάλυπτος με κοντινό σουτ έγραψε το 1-2.

ΟΙ ΦΑΣΕΙΣ

13’: Κόρνερ από δεξιά Μπερτόλιο ο Ιγκλέσιας έπιασε στριφογυριστή κεφαλιά από πολύ κοντά, αλλά ο Βελλίδης με φοβερά αντανακλαστικά απέκρουσε και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

14’: Ο ΠΑΣ ζήτησε πέναλτι όταν ο Τσάβεζ βρέθηκε στο έδαφος όταν πήγε να τον ανακόψει ο Ιγκλέσιας, αλλά ο Στυλιαράς που ήταν κοντά στη φάση έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

22’: Κίτρινη κάρτα στο Στρούνα του ΠΑΣ.

25’: Κίτρινη κάρτα στον Ιγκλέσιας του Αστέρα και Τζημόπουλο του ΠΑΣ.

26’: Σέντρα από δεξιά του Τσάβεζ βγήκε ο Μπαντής και έπιασε τη μπάλα προ του Ίλιτς.

42: Λάθος γύρισμα της μπάλας του Δημούτσου εκμεταλλεύτηκε στον κενό χώρο ο Ίλιτς αλλά άνοιξε πολύ τη μπάλα, με αποτέλεσμα να τον προλάβει και να τον κόψει με προβολή ο Σανκαρέ.

52': Καλό σουτ υπό την πίεση αμυντικών του Ίλιτς μέσα από την περιοχή στην αγκαλιά του Μπαντή.

54΄: Κίτρινη κάρτα στον Λανθαρότε του Αστέρα.

61': Κίτρινη κάρτα στο Κουρμπέλη του Αστέρα.

67': Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ όταν ο Τσάβεζ έκανε την κάθετη μπαλιά στον Ίλιτς, αυτός τράβηξε πάνω του τους αμυντικούς και έσπασε αριστερά τη μπάλα στον Τσάβεζ, αλλά το αριστερό σουτ του Αργεντινού απέκρουσε ο Μπαντής.

74': Κίτρινη κάρτα στον Τσουκαλά για διαμαρτυρία στον Στυλιαρά.

75': Κοντινή κεφαλιά του Σανκαρέ έφυγε άουτ.

79': Κίτρινη κάρτα στο Ναδάλες του ΠΑΣ για σκληρό μαρκάρισμα σε αντίπαλο.

85': Καλό σουτ του Μανιά στην αγκαλιά του Μπαντή.

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

Διαιτητής του αγώνα ο Στυλιαράς του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Μεσσήνη (Αχαίας), Δίπλαρη (Καρδίτσας). Τέταρτος διαιτητής ο Τίκας (Καρδίτσας) .

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΣ: Βελλίδης, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ (72' Σκόνδρας), Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Κοζορώνης (83' Γιάκος), Ίλιτς (75' Σαπαλίδης), Ακόστα, Τσάβεζ, Μανιάς.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Μπαντής, Λούι, Παντελιάδης, Ζησόπουλος, Σανκαρέ, Ιγκλέσιας, Κουρμπέλης, Δημούτσος (55' Νίκο Φερνάντες), Μπερτόλιο (46' Λανθαρότε), Παπαδόπουλος, Γιάννου (85' Αγιόκο).