Σάββατο, 13 Ιουνίου 2015

Ο δικηγόρος Σπύρος Πάϊκας νέος πρόεδρος στο ΠΕΑΚΙ

Ο δικηγόρος Σπύρος Πάϊκας αναλαμβάνει πρόεδρος του ΠΕΑΚΙ Ιωαννίνων στη θέση του Γιώργου Σουκουβέλου


Ο δικηγόρος Σπύρος Πάικας αναλαμβάνει πρόεδρος του ΠΑΕΚΙ (έχει υπό την εποπτεία του το στάδιο Ζωσιμάδες και το ΕΑΝΚΙ) με αναπληρωτή πρόεδρο τον Βασίλειο Μπέκα του Αντωνίου ιδιωτικό υπάλληλο. Η απόφαση για τον διορισμό νέων διοικήσεων στα αθλητικά κέντρα δημοσιεύτηκε ήδη στο ΦΕΚ και ο Γιώργος Σουκουβέλος παραδίδει τα σκήπτρα της προεδρίας στον Σπύρο Πάϊκα.


Στις υπόλοιπες θέσεις είναι: 

Σωτήριος Τριανταφυλλίδης αρχιτέκτονας ως αντιπρόεδρος με αναπληρωτή τον Άγγελο Μπίτσικα συνταξιούχο τραπεζικό υπάλληλο.


Ευάγγελος Παλατζίδης διευθυντής νεολαίας και άθλησης Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών ως γραμματέας με αναπληρώτρια την Παρασκευή Λώλα, ελεύθερη επαγγελματία.

Βλάσιος Παπαχρήστος οικονομολόγος ως ταμίας με αναπληρωτή τον Μιχάλη Παγωτό συνταξιούχο ιδιωτικό υπάλληλο.

Σπυρίδων Ντάνης εκπαιδευτικός ως έφορος με αναπληρωτή τον Πέτρο Παλάσχα εκπαιδευτικό.


Παύλος Κοντογιάννης ελεύθερος επαγγελματίας ως μέλος με αναπληρωτή τον Γεώργιο Πανταζή εκπαιδευτικό. 


Χαρίκλεια Δούκα εκπαιδευτικός ως μέλος με αναπληρωτή τον Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο οικονομολόγο.

Η θητεία της διοίκησης είναι διετής. Οι περισσότεροι που είναι στη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ έχουν ενεργό συμμετοχή στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος Σπύρος Πάϊκας έπαιξε ποδόσφαιρο αλλά ήταν και παράγοντας στην ομάδα του Ροδοτοπίου καταγόμενος και από αθλητική οικογένεια.


Ο Άγγελος Μπίτσικας είναι επί σειρά ετών παράγοντας στον Αετό Νήσου και τώρα είναι μέλος στη διοίκηση της ΕΠΣΗΠ.

Ο Μιχάλης Παγωτός ήταν παλιός αθλητής και ποδοσφαιριστής στην καλή ομάδα του Αετού Νήσου αλλά και σε άλλες ερασιτεχνικές ομάδες. Είναι πατέρας της Βέρας Παγωτού, από τις μεγαλύτερες αθλήτριες τέννις στην Ελλάδα.

Ο Παύλος Κοντογιάννης ταύτισε την ποδοσφαιρική του καριέρα στη σπουδαία ομάδα της Προοδευτικής Περάματος, ειδικά στη δεκαετία του '90 με προπονητές τους Λευτέρη Κολτσίδα και Αλφρέδο Γκλασμάνη.

Ο Βαγγέλης Παλατζίδης έχει πολλά χρόνια στον τομέα του αθλητισμού και γνωρίζει όλα τα προβλήματα. 

Καλή επιτυχία σε όλους καθώς το κομμάτι των αθλητικών εγκαταστάσεων είναι κομβικής σημασίας για την άθληση της νεολαίας (και όχι μόνο) και την ανάπτυξη του αθλητισμού. Και μάλιστα σε μια δύσκολη εποχή, που οι οικονομικές επιδοτήσεις είναι με πολύ φειδώ (ας χρησιμοποιήσουμε αυτή την επιεική έκφραση), αλλά τα έξοδα για τη λειτουργία και συντήρηση των εγκαταστάσεων παραμένουν μεγάλα. Μεγάλη βαρύτητα να δείξουν και στον λαϊκό αθλητισμό, όπου κυρίως στο ΠΕΑΚΙ κάθε μέρα περπατούν και αθλούνται άνθρωποι κάθε ηλικίας και κανείς δεν μπορεί να τους στερήσει αυτό το δικαίωμα.

Η ιστοσελίδα gianninasports.blogspot.gr εύχεται στη νέα διοίκηση του ΠΕΑΚΙ καλή επιτυχία, ενώ θα πρέπει να αναδείξει και τις φιλότιμες και δημιουργικές προσπάθειες που κατέβαλε η διοίκηση του Γιώργου Σουκουβέλλου. 


Η κοινή απόφαση με Αριθμ. ΥΠΟΠΑΙΘ/ΓΔΥΑ/ΑΤΔΑΔΤΑ/153030/7603/2167 των Υπουργού και υφυπουργού Πολιτισμού Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδη Μπαλτά και Χαράλαμπου - Σταύρου Κοντονή αντιστοίχως, δημοσιεύτηκε στο  αριθμό φύλλο 421/11 Ιουνίου 2005 ΦΕΚ ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟΜΕΑ