Πέμπτη 7 Μαΐου 2015

Ο ΝΟΙ καλεί τη νεολαία να γνωρίσει την κωπηλασία

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων καλεί στα κουπιά τη νεολαία του τόπου


Νέους αθλητές και αθλήτριες δέχεται στα τμήματα αρχαρίων του ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων και απευθύνει κάλεσμα στα Γιαννιωτόπουλα να δοκιμάσουν την εμπειρία της Κωπηλασίας και τις δυνατότητές τους στο άθλημα, αξιοποιώντας των ελεύθερο χρόνο τους μέσα στην θερινή περίοδο. Φέτος γίνονται δεκτά αγόρια και κορίτσια που έχουν γεννηθεί κατά τα έτη 2000 – 2003, οι προπονήσεις των οποίων  γίνονται καθημερινά, απογευματινές ώρες (3 με 6 μ.μ.) αλλά και Σαββατοκύριακα.


Οι αρχάριοι αθλητές, πριν μπουν στην λίμνη με τις βάρκες του Ομίλου,  περνούν καταρχήν από ένα εισαγωγικό στάδιο εκμάθησης της Κωπηλασίας, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι. και του ΕΑΝΚΙ και περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τεστ κολύμβησης.

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων, Πρωταθλητής και Πολυνίκης Ελλάδος επί 26 συνεχή χρόνια, διαθέτει προπονητικά Τμήματα όλων των επιπέδων από την κατηγορία Αρχαρίων αθλητών μέχρι την κατηγορία Ανδρών – Γυναικών. Οι προπονήσεις γίνονται υπό την αυστηρή επίβλεψη του έμπειρου και εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού του Ομίλου στον υγρό στίβο της Παμβώτιδας, αλλά και στις πλήρως εξοπλισμένες κλειστές εγκαταστάσεις του Ν.Ο.Ι..
***
Εγγραφές στα τμήματα αρχαρίων του Ν.Ο.Ι. γίνονται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του Ομίλου (Κανάρη 10, Λιμνοπούλα, είσοδος από το Camping στην Λεωφόρο Γ. Παπανδρέου). Πληροφορίες στον κ. Θανάση Μπουκουβάλα (6974017890) και στα γραφεία του Ν.Ο.Ι., τηλ.: 26510 – 38060 (εργάσιμες ημέρες 6 με 8 μ.μ.).

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων