Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Από την Αναγέννηση στην Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Γιάννος

Ο προπονητής Γιώργος Γιάννος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Ο Γιώργος Γιάννος είναι ο νέος προπονητής της Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα το βράδυ. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του προχτές από την τεχνική ηγεσία της ιστορικής Αναγέννησης Άρτας και σήμερα ανέλαβε επίσημα τη σκυτάλη της Α. Ε. Καραϊσκάκης.
Παίρνει τη θέση του Γιάννη Τάμπρατζη που δεν συμπλήρωσε ούτε 20 μέρες στην Άρτα και σταμάτησε η συνεργασία. Όπως επίσης χτες σταμάτησε και η συνεργασία με το γυμναστή Βασίλη Καλτσή. Προφανώς ο Γιώργος Γιάννου θα έχει δικούς του συνεργάτες. Ο νέος τεχνικός της Α. Ε. Καραϊσκάκης γνωρίζει το χώρο της Γ’ Εθνικής καθώς έχει δουλέψει με επιτυχία και στον Εθνικό Φιλιππιάδας όπως και σε άλλες ομάδες της περιοχής. Στο μεταξύ ο πρόεδρος της Αναγέννησης Άρτας Ηλίας Καρίνος σε δηλώσεις του εξέφρασε την πικρία για την εξέλιξη αυτή, καίτοι αναφέρει ότι ο Γιάννος έφυγε σαν φίλος από την ιστορική ομάδα με την οποία δεν είχε συμβόλαιο και δεν δεσμευόταν σε τίποτα.


Η ανακοίνωση της Α. Ε. Καραϊσκάκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τον προπονητή κ. Γιάννο Γεώργιο. Ο κ. Γιάννος είναι ένας καταξιωμένος  έμπειρος και με φιλοδοξίες προπονητής στην ευρύτερη περιοχή της Ηπείρου .Το Δ.Σ. του εύχεται καλή επιτυχία .