Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Η Α. Ε. Καραϊσκάκης ευχαριστεί τον Βασίλη Καλτσή για την άριστη συνεργασία

Αποχωρεί από το τεχνικό τημ της Α. Ε. Καραϊσκάκης ο Βασίλης Καλτσής (φωτο)


Το τέλος της συνεργασίας με τον γυμναστή και πρώην προπονητή Βασίλη Καλτσή ανακοίνωσε η διοίκηση της Α. Ε. Καραϊσκάκης. Παράλληλα τον ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά και την άριστη συνεργασία που είχε τα τελευταία δύο χρόνια στην ομάδα, τονίζοντας ακόμα ότι για λόγους ανεξάρτητα της θελήσεώς των σταματά η συνεργασία.
Χτες ανακοινώθηκε η διακοπή της συνεργασίας και με τον προπονητή Γιάννη Τάμπρατζη. Όσο για τον Βασίλη Καλτσή να προσθέσουμε ότι είναι από τους αξιολογότερους προπονητές της νέας γενιάς, συνδυάζοντας τις επιστημονικές γνώσεις ως γυμναστής αλλά και τις ειδικές γνώσεις που έχει πάνω στο ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση της Α. Ε. Καραϊσκάκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Καραϊσκάκης Άρτας ανακοινώνει την διακοπή συνεργασίας με τον γυμναστή και πρώην προπονητή της ομάδας  κ.Βασίλη Καλτσή, όπου άλλοι λόγοι επέβαλαν την διακοπή της συνεργασίας μας. Τον ευχαριστεί για την άριστη συνεργασία και για την μέχρι τώρα αξιέπαινη προσπάθεια και προσφορά στο Σύλλογο και του εύχεται ολόψυχα καλή συνέχεια στο προπονητικό του έργο, καθώς και προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

       Εκ του Δ.Σ.