Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο Μυρθιανός πιθανόν η 4η μεταγραφή του ΠΑΣ

Κοντά στην απόκτηση του Μυρθιανού είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα


Από τις πολλές δοκιμές παικτών που έκανε ο Γιάννης Πετράκης τον τελευταίο καιρό, τελικά επέλεξε μόνο τον 20χρονο Δημήτρη Μυρθιανό, τον οποίο πήρε στο Καρπενήσι για προετοιμασία. Ο νεαρός αμυντικός είναι πολύ πιθανόν να υπογράψει στον ΠΑΣ και να ανοίξει στα Γιάννινα τα φτερά της επαγγελματικής καριέρας του, αφού στον Παναθηναϊκό ήταν μεν επαγγελματίας τη σαιζόν που έφυγε, αλλά δεν είχε καμία συμμετοχή στο πρωτάθλημα της σούπερ λίγα. 


Πριν φτάσουν στο κλείσιμο της μεταγραφής ο Πετράκης θα τον δει ακόμα λίγες μέρες στο Καρπενήσι και αν όλα πάνε καλά, θα μεταβεί εκεί εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα για την υπογραφή των συμβολαίων. Αυτό θα γίνει πιθανόν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, αφού λόγω του πρώτου φιλικού με τον Παναιτωλικό, θα είναι στο Καρπενήσι και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιώργος Χριστοβασίλης. 

Ο Δημήτρης Μυρθιανός γεννήθηκε στις 13-8-1995, με καταγωγή από το Ρέθυμνο. Ήταν στις σχολές του Παναθηναϊκού στην Παιανία, υπήρξε βασικό στέλεχος των ομάδων νέων του τριφυλλιού, ενώ το 2013 είχε κληθεί και στην εθνική νέων, συμπαίκτης με τον Τάσο Κρητικό του ΠΑΣ. Πέρσι έγινε επαγγελματίας στους πράσινους αλλά φέτος έμεινε ελεύθερος λύνοντας κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του. Με τον ΠΑΣ προπονείται από την προηγούμενη εβδομάδα και το γεγονός ότι ο Πετράκης ενώ δοκίμασε άλλους 8 με 9 νέους παίκτες από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής κράτησε μόνο αυτόν και τον πήρε στο Καρπενήσι, σημαίνει ότι μπορεί να αποτελέσει ο νεαρός ποδοσφαιριστής και εν δυνάμει μεταγραφικό στόχο του ΠΑΣ. 

Για τα υπόλοιπα μεταγραφικά του ΠΑΣ και ποιοι θα είναι οι έμπειροι παίκτες άνω των 24 ετών που θα καλύψουν τις δύο θέσεις, δεν υπάρχει κάτι στους ορίζοντες. Ίσως αυτό να οφείλεται και στο κλείσιμο των τραπεζών, αφού κανένας ξένος παίκτης δεν υπογράφει αν δεν πάρει προκαταβολή.