Κυριακή 5 Απριλίου 2015

Πετράκης: Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου

Ο αρχιτέκτονας της νίκης προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου τα εξής:  «Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες για την πολύ σπουδαία προσπάθεια που έκαναν και την καλή ποιότητα στο παιχνίδι τους. Πέτυχαν μια σπουδαία νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα και νομίζω πρωταθλήτρια αυτής της σαιζόν. Συγχαρητήρια στον κόσμο που σε όλη τη διάρκεια βοήθησε την προσπάθεια. 


Ο Ολυμπιακός στο α’ ημίχρονο είχε ευκαιρίες για γκολ. Από τη στιγμή που δεν φάγαμε γκολ καταφέραμε να βάλουμε εμείς το γκολ και πήραμε προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός στην προσπάθεια να ισοφαρίσει μας έδωσε τη δυνατότητα στις αντεπιθέσεις να κάνουμε το 2ο γκολ. Βήμα - βήμα προχωράμε μπροστά». 

Σε ερώτηση αν είναι και μια προσωπική του επιτυχία που επί θητείας του δύσκολα χάνει ο ΠΑΣ τόνισε: «Όταν υπάρχει μια επιτυχία ή αποτυχία ακουμπά όλους. Το σημαντικό είναι η ομάδα να έχει ειτυχίες και να αισθανόμαστε όλοι καλά που είμαστε μέλη αυτής της ομάδας». 

Σε άλλη ερώτηση αν η νίκη αυτή καταξιώνει τον ΠΑΣ σαν μια σημαντική δύναμη τόνισε: «Η διάρκεια είναι αυτή που μεγαλώνει μια ομάδα και όχι μόνο ένα αποτέλεσμα. Σίγουρα είναι μια σπουδαία νίκη, αλλά αυτό που σε καταξιώνει είναι να έχεις διάρκεια και σοβαρότητα».