Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Γ. Ντάσιος: Δεν περίμενα τόσο εύκολη νίκη

Τι είπε για το ματς με Ολυμπιακό ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιώργος Ντάσιος


Τους λόγους για τους οποίους ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φτάσει σε άλλη σημαντική επιτυχία κόντρα στον Ολυμπιακό εξήγησε ο αρχηγός της ομάδας, Γιώργος Ντάσιος, στον ΣΠΟΡ FM 94,6.  Πιο σοβαρά σε σχέση με το πρόσφατο παρελθόν βλέπουν οι μικρές ομάδες τους σημαντικούς αγώνες, όπως με τον Ολυμπιακό, όπως παραδέχθηκε ο Γιώργος Ντάσιος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ 94,6. 

Ο αρχηγός του «Άγιαξ της Ηπείρου» υποστήριξε πως περίμενε εκείνος και οι συμπαίκτες του να πραγματοποιήσουν μία τόσο καλή εμφάνιση απέναντι στους Πειραιώτες, αλλά όχι με τόσο ευρύ σκορ, όπως το χθεσινό στους «Ζωσιμάδες». 

Παράλληλα, ο 32χρονος αμυντικός τόνισε ότι στόχος της ομάδας πλέον είναι η συμμετοχή στα πλέι οφ και η έξοδος στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Χελάκη 

Για την εμφάνιση και τη νίκη επί του Ολυμπιακού: 

«Δεν περίμενα ότι θα βάλουμε τρία γκολ. Περίμενα ότι θα παίξουμε καλά και θα δυσκολέψουμε τον Ολυμπιακό, όχι όμως τόσο εύκολα. Το σύστημα αντεπιθέσεων είναι το δυνατό μας σημείο. Τα τελευταία χρόνια έχουν μείνει παίκτες που είναι πολύ ποιοτικοί και έχουν έρθει παιδιά που έχουν βοηθήσει άμεσα. Γίνεται μία πάρα πολύ καλή δουλειά και αυτό είναι το σημαντικό. Ο ένας παίκτης γνωρίζει καλά τον άλλο και η ομαδικότητα είναι από τα θετικά σημεία της ομάδας». 

Για τη δυναμική του πρωταθλήματος 

«Βλέπουμε πιο σοβαρά αυτά τα παιχνίδια. Οι ομάδες που είναι πάνω από εμάς, δεν έχουμε χάσει, όπως τον Ατρόμητο. Θέλουμε να αποδείξουμε ότι δεν βρισκόμαστε τυχαία σε αυτή τη θέση. Η ψαλίδα έχει μικρύνει και ο ΠΑΣ δείχνει πως βρίσκει τα πατήματά του, σταθερά και σημαντικά». 

Για τον στόχο των πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη: 

«Αρχικά παλεύουμε να μπούμε στα πλέι οφ. Από εκεί και πέρα, και τελευταίος να τερματίσεις είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα, αφού είσαι μέσα στη διαδικασία και θα βγεις έτσι και αλλιώς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το περιμένει και ο κόσμος πάρα πολύ. Πριν από μερικά χρόνια δεν είχαμε παίξει, για άδικους λόγους. Πρέπει να κλειδώσουμε την 5η θέση και στη συνέχεια θα κοιτάξουμε τις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε στα πλέι οφ». 

Για τη συνεργασία του με τον Γιάννη Πετράκη, έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων: 

«Είναι χαμηλών τόνων άνθρωπος. Είναι κοντά μας. Πίσω από τον κ. Πετράκη υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι, οι οποίοι πλαισιώνουν το προπονητικό επιτελείο. Θεωρώ ότι ο κ. Πετράκης είναι η ήρεμη δύναμη μέσα στα αποδυτήρια και αυτά που έχει να μας πει τα λέει άμεσα σε εμάς». 


ΠΗΓΗ:sport-fm.gr