Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Οι πρώτες αντιδράσεις από τον Γιώργο Χριστοβασίλη

Δηλώσεις ότι κυνηγούν τον ΠΑΣ έκανε στο gazzetta.gr ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης


Με δηλώσεις του στο gazzetta.gr ο ιδιοκτήτης του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης, με αφορμή την μη αδειοδότηση της ομάδας του, επισημαίνει πως οι Γιαννιώτες κυνηγιούνται, ενώ ξεκαθαρίζει πως στα άμεσα σχέδια είναι να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα.
Θεωρείται και όχι άδικα ως μια από τις πιο σταθερές ομάδες της τετραετίας, καθώς στο διάστημα αυτό έχοντας καταφέρει να βρεθεί δύο φορές στα πλέι οφ. Ωστόσο δεν έχει καταφέρει να βγει Ευρώπη, μιας και στα τέσσερα χρόνια δεν έχει πάρει άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Όπως καταλάβατε ο λόγος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τους Γιαννιώτες να ενθουσιάζουν και φέτος τους φιλάθλους τους με την εικόνα τους αλλά και τα αποτελέσματα που παίρνουν, αλλά να μένουν και πάλι εκτός πλέι οφ και Ευρώπη από την ΕΕΑ.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη των «κυανόλευκων» Γιώργο Χριστοβασίλη, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει την απογοήτευσή του για την σημερινή αρνητική εξέλιξη που υπήρξε για την ομάδα του. Μάλιστα δεν έκρυψε πως οι Ηπειρώτες ετοιμάζουν ασφαλιστικά μέτρα,ενώ έκανε λόγο και για κυνήγι που δέχεται ο ΠΑΣ.

Αρχικά μιλώντας για την απόφαση ανέφερε: «Δεν μπορώ να πω κάτι γιατί δεν έχουμε το σκεπτικό της απόφασης. Τέσσερα θέματα εκκρεμούσαν και στο μόνο που δεν ήμασταν στην ώρα μας ήταν σε αυτό με την ρύθμιση για τις 100 δόσεις, που έγινε αλλά λίγο πιο μετά από την προθεσμία, γιατί πριν τις 17 Απριλίου δεν είχε ανοίξει το σύστημα να την κάνουμε. Σε όλα τα άλλα ήμασταν σωστοί».

Ποια ήταν τα τέσσερα θέματα που είχε πρόβλημα ο ΠΑΣ;
«Ένα ήταν η ρύθμιση εφορίας, το άλλο η βιωσιμότητα της ομάδας. Τρίτο κάτι πληρωμές από προσφυγές και τέταρτο κάποιες από τις υπεύθυνες δηλώσεις των παικτών που είχαν πληρωθεί. Οι δηλώσεις ενώ είχαν επικυρωθεί από ΚΕΠ είχαν ξεχάσει οι παίκτες να βάλουν τις υπογραφές. Το έλεγαν και οι ίδιοι μάλιστα πως είχαν πληρωθεί».

Εσείς ως ΠΑΣ θεωρείτε πως ήσασταν σωστοί;
«Εμείς εκπληρώσαμε όλα τα θέματα. Για την βιωσιμότητα είχαμε πει πως την επόμενη χρονιά θα είχαμε κέρδη μίνιμουμ 500.000 ευρώ. Οι πληρωμές έγιναν, αλλά και η ρύθμιση έγινε έστω και εκπρόθεσμα. Το χαρτί που μας ήρθε αναφέρει πως απορρίπτονται και τα 4. Είναι σαν να θεωρεί πως δεν έχω πληρώσει ποδοσφαιριστές, κάτι που παραδέχονται και οι ίδιοι».

Και τώρα τι σκοπεύετε να κάνετε;

«Εμείς ζητήσαμε άμεσα το σκεπτικό για να πάμε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, ενώ είναι πολύ πιθανό να κάνουμε και ασφαλιστικά μέτρα, προκειμένου να μην αρχίσουν τα πλέι οφ, αν υπάρξει καθυστέρηση από την ΕΠΟ. Θέλουμε επιτέλους να βγουν όλα στην φόρα γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια φαίνεται πως κυνηγούν τον ΠΑΣ Γιάννινα και κανέναν άλλον. Οπότε όλα στην φόρα για να δούμε ποιοι έχουν δίκιο και ποιοι άδικο».
ΠΗΓΗ: gazzetta.gr