Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Με 62 αθλητές πάει για τίτλο ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων στην κωπηλασία είναι όπως ο Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο


Με μια πολυπληθή ομάδα συνολικά 62 αθλητών, όπως παραδοσιακά συνηθίζει, ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων κατεβαίνει στον Σχινιά, προκειμένου να δώσει τη «μάχη» της α΄ φάσης του 81ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας!

ΟΙ φετινοί αγώνες είναι διαφορετικοί για τον Ν.Ο.Ι., καθώς πενθεί για τον χαμό του επί δεκαετίες Προέδρου του Σωτήρη Στάμου, αλλά και του Πρωταθλητή του Ευριπίδη Σκλιβανίτη. Σε ένδειξη πένθους, εξάλλου, όλοι οι αθλητές του θα τρέξουν φορώντας μαύρα περιβραχιόνια. Παρόλα αυτά, ο Όμιλος είναι αποφασισμένος να υπερασπιστεί το… στέμμα του, κατακτώντας για μία ακόμη χρονιά τον διπλό τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη Ελλάδος!
Η πρώτη φάση του 81ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που φέτος είναι τριήμερης διάρκειας, ξεκινάει αύριο με τους προκριματικούς και ο Ν.Ο.Ι. θα διεκδικήσει μετάλλια σε 30 περίπου αγωνίσματα. Στόχος του να βρεθεί εκ νέου στην κορυφή της Ελληνικής Κωπηλασίας. Αν το καταφέρει, αυτή θα είναι η 27η συνεχόμενη χρονιά που κατακτά τον τίτλο του Πρωταθλητή και Πολυνίκη ομίλου!
 Βέβαια, θα ακολουθήσει και η β΄ φάση του Πρωταθλήματος όπου θα αποκρυσταλλωθεί η εικόνα, όμως ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων  θα αγωνιστεί αυτές τις ημέρες για να πετύχει μια διαφορά σε μετάλλια και βαθμούς από τα άλλα σωματεία ικανή να του διασφαλίσει από νωρίς την κατάκτηση του φετινού διπλού τίτλου.
Η α΄ φάση του Πρωταθλήματος, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, αφορά τις κατηγορίες Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων, Νέων και Ανδρών – Γυναικών ελαφρών βαρών. Στους αγώνες θα λάβουν μέρος 30 περίπου σωματεία απ’ όλη την Ελλάδα με πάνω από 400 αθλητές.
Το «παρών» στον Σχινιά θα δώσουν από πλευράς Διοίκησης του Ν.Ο.Ι. ο Αντιπρόεδρος Χρήστος Αλεξίου, ο Έφορος Κωπηλασίας Κώστας Νταλαμάγκας, ο Ταμίας Κώστας Μπίλης και το μέλος του Δ.Σ. Φίλιππας Μάνθος.
Η ομάδα του Ν.Ο.Ι.
Στο 81ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας θα λάβουν μέρος με τα πληρώματα του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων οι εξής άνδρες, νέοι και έφηβοι αθλητές:
Γιώργος Τζιάλλας, Ηλίας Παππάς, Αποστόλης Λαμπρίδης, Νίκος Βλάχος, Κων/νος Μαγκλάρας, Κων/νος Μάντζιος, Θανάσης Λιόλιος, Κων/νος Βαρδάκας, Στέφανος Ντούσκος, Σπύρος Αντώνης, Χρήστος Κουτσιαύτης, Αλέξανδρος Μπούγιας, Σεμπάστιαν Καλουιάν, Χρυσόστομος Βουκουβάλας, Θανάσης Νταλαμάγκας, Βαγγέλης Δρόσος, Μανώλης Παπασταύρου, Βασίλης Νάσιος, Αριστείδης Γραμμενιάτης, Θανάσης Παλαιοπάνος, Βασίλης Παπακώστας, Βαγγέλης Μπερής, Παντελής Σωτηρακόπουλος, Γεώργιος Μπλάτζος, Κων/νος Παπαδιώτης, Κων/νος Μουλάς, Γιάννης Πιτσούνης, Σπύρος Μαλισόβας, Αλέξανδρος Βούλγαρης, Γιώργος Αντώνης, Θωμάς Ζάραγκας, Γιώργος Γραμμενιάτης, Βασίλης Μπαλάφας, Ανδριανός Οικονόμου και Χρήστος Προύσκας.
Στις κατηγορίες Γυναικών και Νεανίδων θα αγωνιστούν οι αθλήτριες: Ελένη Διαμάντη, Αμαλία Τσιάβου, Χαρά Κωστούλα, Βάσω Νταλαμάγκα, Κατερίνα Ζέρβα, Ξανθή Κολτσίδα, Χρύσα Πάνου, Βίκη Κοζανίτη, Σπυριδούλα Τζούκα, Χριστίνα Κούρου, Αφροδίτη Σιόλου, Παρασκευή Παίδαρου, Πετρούλα Τσιάβου, Κατερίνα Γκλατζούνη, Κατερίνα Πιτσούνη, Νεφέλη Στεριάδη, Σωσάνα Στέφου, Μαρία Παύλου, Άρτεμις Ντούσκου, Πηνελόπη Μπατσή, Κατερίνα Βλάχου, Ιωσηφίνα Μαρτίνη, Κατερίνα Γιώτη, Αλεξία Κοντοδήμου, Αλεξάνδρα – Μαρία Δρόσου, Ελένη Πίσπα και Αλεξία – Άρτεμις Κασιούμη.

Από το Γραφείο Τύπου

του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων