Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Κινητικότητα σε πολλούς τομείς υπάρχει στον ΠΑΣ

Σε εγρήγορση είναι και ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ


Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στον ΠΑΣ έχουν χρόνο μπροστά τους για να ετοιμαστούν καλύτερα για το επόμενο ματς με τον Ολυμπιακό που θα γίνει στις 5 Απριλίου στα Γιάννινα. Χτες στο ΠΕΑΚΙ οι παίκτες έκαναν χαλάρωμα ενώ σήμερα έχουν ρεπό.
Τις μέρες αυτές θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη διακοπή για να ετοιμαστεί η ομάδα όσο γίνεται καλύτερα, για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος με σκοπό να διατηρηθεί στην 5η θέση και να αγωνιστεί στα πλέι οφ. Υπάρχει ένα δύσκολο πρόγραμμα με Ολυμπιακό, Εργοτέλη στα Γιάννινα, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό εκτός έδρας, αλλά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» έδειξε ότι είναι πολύ σκληρό καρύδι, ομάδα με συνοχή και δυνατό μέταλλο που μπορεί να πάρει βαθμό ή βαθμούς και εκεί που δεν το περιμένει κανείς. Μέχρι να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα στην ομάδα θα υπάρχει ηρεμία.


Εκεί που υπάρχει πυρετός με ανεβασμένη και την αδρεναλίνη τις τελευταίες μέρες είναι στο διοικητικό κομμάτι, καθώς ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης και οι συνεργάτες του ασχολούνται με την κατάρτιση του φακέλου αδειοδότησης για τη νέα σαιζόν που θα υποβληθεί στην ΕΠΟ. Το νομοσχέδιο με τις 100 δόσεις που ψηφίστηκε είναι σανίδα σωτηρίας για τον ΠΑΣ καθώς θα μπορέσει να ρυθμίσει τα χρέη του ώστε φέτος να μη έχει ατέλειες ο φάκελος και να πάρει την αδειοδότηση. Ενόψει και των πιθανοτήτων που έχει η ομάδα να κατακτήσει και την 5η θέση με διεκδίκηση εξόδου στην Ευρώπη, θέλουν φέτος στον ΠΑΣ να παρουσιάσουν τον καλύτερο δυνατό φάκελο για να μη χάσουν το τρένο για εξωαγωνιστικούς λόγους όπως έγινε το 2013.


Στο μεταξύ αυτές τις μέρες ο Γιάννης Πετράκης που δεν θα υπάρχει και η χρονική πίεση των αγώνων, θα έχει συνεργασία με τους προπονητές των ομάδων νέων και ειδικά με το Γιάννη Τάτση που είναι στην Κ-20 που θεωρείται ο προθάλαμος της ΠΑΕ, για την αξιολόγηση των παικτών που θα γίνουν επαγγελματίες το καλοκαίρι. Θα γίνει οπωσδήποτε επαγγελματίας ο γκολκίπερ Κολιοφούκας που δόθηκε δανεικός τον Ιανουάριο στον Θεσπρωτό για να πάρει παιχνίδια και 3-4 ακόμα παίκτες, ανάλογα και με το πόσοι θα αποχωρήσουν από την ομάδα. 

Και ο Πετράκης είναι προπονητής που δουλεύει με νέα παιδιά, χωρίς  να διστάζει να τους δώσει ευκαιρίες, αλλά και η ΠΑΕ δεν θέλει να χαλάσει αυτό τον προγραμματισμό και το μοντέλο δουλειάς που έχει τα τελευταία χρόνια, όπου και παίκτες ταλαντούχοι αναδείχθηκαν που με τις μεταγραφές τους έφεραν έσοδα στην ΠΑΕ, αλλά και το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι ζωντανό, καθώς αποχώρησαν παίκτες με υψηλά συμβόλαια και χωρίς φιλοδοξίες. Ο Γιάννης Πετράκης και οι συνεργάτες του στο τεχνικό τημ θα είναι και στη νέα σαιζόν στην τεχνική ηγεσία και η ανανέωση της συνεργασίας για ένα χρόνο θα είναι μια τυπική διαδικασία.